Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Η νέα γενιά των ασφαλιστών ελπίδα για το μέλλον

Μέσα στο έρεβος της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής κρίσης και την απαισιοδοξία, που είναι διάχυτη στο σύνολο των επαγγελμάτων, μπορούμε να δούμε και μερικά αισιόδοξα μηνύματα. Στην ασφαλιστική αγορά, τους τελευταίους μήνες, βλέπουμε έντονες ανακατατάξεις στο στελεχιακό δυναμικό των ασφαλιστικών εταιρειών, τόσο σε επίπεδο ηγεσίας όσο και σε επίπεδο middle management.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

1 σχόλιο:

  1. Το ίδιο συμβαίνει στις αντασφαλιστικές εταιρείες, αλλά και στους διαμεσολαβούντες. Μια νέα γενιά, 35-55 ετών, φαίνεται ότι αναλαμβάνει το «πηδάλιο» από την προηγούμενη, «κουρασμένη» από τα προβλήματα, γενιά. Νέοι άνθρωποι, που δεν έχουν φθαρεί από την καθημερινότητα των προβλημάτων, που έχουν γνώσεις, τεχνολογική μόρφωση αλλά και επαφές με τις διεθνείς τάσεις και πρακτικές. Οι άνθρωποι αυτοί είναι που θα περάσουν την ασφαλιστική αγορά στο επόμενο στάδιο: στο στάδιο της απόλυτης τεχνογνωσίας, της εξειδίκευσης και των θεμιτών ανταγωνιστικών πρακτικών
    Η ΣΕ ΕΠΙΠΟΛΑΖΩΝ ΕΡΕΒΩΔΕΣ ΣΚΟΤΟΣ ΕΥΡΙΣΚΕΣΑΙ Η ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΚΑΤΗΛΕΙΜΕΝΟΣ!!!!!!!!Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΟΙΟΝ ΜΙΑΣ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ !!!! ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΑΝΕΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΗΔΑΜΙΝΟΣ ΧΑΜΕΡΠΗΣ ΚΑΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ Η ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΦΕΛΗ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ [ΠΟΥ Η ΠΕΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΚΙΜΠΑΡΛΙΚΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ]ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ !!!! Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή