Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Ξενοφών Λιαπάκης :“Πως η ψηφιακή επανάσταση επηρεάζει την ασφαλιστική αγορά”



Η ψηφιακή επανάσταση αλλάζει άρδην την ασφαλιστική αγορά. Η ασφαλιστική βιομηχανία είναι από τους κλάδους που επηρεάζεται άμεσα από τις τεχνολογίες αιχμής στη πληροφορική, με επιδράσεις σε όλα τα επίπεδα , ασφαλιστικές επιχειρήσεις , διαμεσολαβούντες, καταναλωτές .
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

8 σχόλια:

  1. ωραια μας τα ειπε ο κυριος Λιαπακης αλλα δεν μιλησε καθολου για τον ανθρωπινο παραγοντα ... μιλησε μονο για τεχνολογια λες και μιλαει για τεχνολογικη αναπτυξη σε ρομποτ , και δεν μας ειπε για την Αποτυχια του Anytime που σας επικεφαλης εκει θα ξερει να μας απαντησει.. Η interamerican εχει ξαναβγει για αναζητησει νεων συνεργατων γιατι καταλαβε το λαθος της .. (λογια απο υπεθωρητων πωλησεων)
    Αυτα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πάντως σας παρηγορούν αυτά τα λόγια περι αποτυχίας της Anytime και άλλων δικτύων πώλησης μέσω του ιντερνέτ, τοσέβομαι αυτό, το οτι νοιώθετε παρηγοριά.

      Κάπου ομως πρέπει και εσεις να αρχίσετε να βλέπετε την πραγματικότητα στις πραγματικές όμως διαστάσεις.

      Ας γίνει πλέον αντιληπτό απο όλους. Αυτό το The game is over, πλέον για τους διαμεσολαβούντες.

      Διαγραφή
  2. Η interamerican εχει ξαναβγει για αναζητησει νεων συνεργατων γιατι καταλαβε το λαθος της .. (λογια απο υπεθωρητων πωλησεων)
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΝΑΙ !!!! ΨΑΧΝΕΙ ΞΑΝΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ !!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΙΝΑΙ Η !!!!! ΑΧΡΗΣΤΟΣ !!!! ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ [ΟΝΟΜΑ] ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ [ΕΞΥΠΝΟΙ]ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΗΜ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΤΕ ΤΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ [ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ] ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις απόλυτο δίκιο συνάδελφε!!!

      Διαγραφή
    2. Έκρηξη εισόδου νέων συνεργατών στο Δίκτυο Agency της INTERAMERICAN
      Με 234 στρατολογήσεις το α΄τρίμηνο του 2016, η εταιρεία προσδοκά περίπου 1.000 νέους ασφαλιστικούς συμβούλους για τη διετία 2015-2016....................... Σας λέει τίποτε αυτό που δημοσιεύτηκε κάπου αλλού σήμερα?

      Διαγραφή
  3. . Σας λέει τίποτε αυτό που δημοσιεύτηκε κάπου αλλού σήμερα?

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ MELI 5818 Μαΐου 2016 - 10:19 μ.μ .....

      Συνεχίστε να βελάζετε οσο θέλετε αν αυτό σας ικανοποιεί.
      Και δικαίωμά σας βέβαια.

      Αλλά καλό ειναι να μην το διατυμπανίζετε.

      Διαγραφή