Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Η ελληνική ναυτιλία βγαίνει πιο δυνατή μέσα από τις κρίσεις

Θεόδωρος Βενιάμης: Στόχος μας είναι να συμβάλουμε ως εθνικός στρατηγικός πυλώνας στην ανάπτυξη της χώρας
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

2 σχόλια:

  1. Σε δύσκολες παγκόσμιες κρίσεις στην ναυτιλία και στις θαλάσσιές μεταφορές ολοι οι ξένοι επιχειρηματίες και οχι μόνο, παρακολουθούν τους Greeks τι επιχειρηματικές κινήσεις κάνουν.

    Το μέγα το της θαλάσσης κράτος του Ηροδότου, ισχύει και σήμερα για τους Ελληνες που κυριαρχούν ως οι πρώτοι των πρώτων στο παγκόσμιο ναυτιλιακό στερέωμα.

    Το τραγικό της υπόθεσης ομως ειναι σε αυτό το ναυτιλιακό θαύμα, η κάθε φορά παρέμβαση του κομματικού κράτους ειδικά απο την μεταπολίτευση και εδώ.
    Με κυρίαρχο στοιχείο την ανοησία τους, την τύφλα και την ασχετοσύνη τους οι κάθε φορά κομματικοί εγκάθετοι, και κυβερνητικοί αξιωματούχοι με τις παρεμβάσεις τους στην ναυτιλία εχουν κάνει τα ..... θαύματά τους.

    Σήμερα ο Πειραιάς - αν υπήρχε λίγο μυαλό απο τους κυβερνώντες - θα ηταν το κεντρικό παγκόσμιο ναυτιλιακό κέντρο και οχι το Λονδίνο.
    Ολες πχ οι ναυτασφάλειες και ολοι ασφαλιστικοί και αντασφαλιστικοί οργανισμοί θα είχαν την έδρα τους εδώ και εδω θα γίνονταν τα συμβόλαια για ασφαλίσεις πλοίων και φορτίων, καθώς οι ναυλώσεις και τα ναυτικά δικαστήρια.

    Μας εμεινε εδω μόνο η διαχείρηση των πλοίων.

    Γή και ύδωρ δίνουν ξένα κράτη να φύγει και αυτός ο τομέας απο την Ελλάδα.

    Και τι δεν κάνουν και οι ντόπιοι πολιτικοί και κομματικοί παράγοντες να διώξουν την ναυτιλιακή δραστηριότητα απο την Ελλάδα. .......
    Οι λέξεις επιτυχία, κεφάλαιο, εφοπλιστής, ναυτιλιακό θαύμα , τους τρελλαίνει κάποιους.

    Δυστυχώς αυτή ειναι η κατάντια εδω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!1
    ΤΟ ΜΟΝΟ [ΚΑΛΟ] ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΡΠΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΦΤΗΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΔΑΜΗΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΖΟ!!!! ΛΑΟ [ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΙΔΕΜΑ ΤΩΝ ΑΥΤΙΩΝ ΤΟΥ ]ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΙΟΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ !!!1
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΗ Η ΩΡΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή