Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Κοροϊδία καταγγέλλουν οι ασφαλισμένοι της Ασπίς Πρόνοια με τους πίνακες ανάρτησης δικαιούχων ασφάλισης

Σε πολυσέλιδη ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι από τους οριστικούς πίνακες δικαιούχων ασφάλισης ζωής από την Ασπίς Πρόνοια και την Commercial Value λείπουν μια σειρά προϊόντων εφάπαξ καταβολών
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

1 σχόλιο:

  1. Καιρός είναι να σταματήσουν και οι επαγγελματίες έμποροι, αυτοί οι από μηχανής εμφανισθέντες κάποτε, ως φύλακες Άγγελοι αρχάγγελοι αυτών των ζημιωθέντων ανθρώπων της Ασπίδας & της CV, και από τότε μέχρι και τώρα και δεν γνωρίζω και πόσο ακόμα καιρό, τάζουν (με το αζημίωτο βέβαια) λαγούς και πετραχήλια στους παθόντες..

    Και επιπρόσθετα πιπιλίζουν τα μυαλά των παθόντων ότι το κράτος οφείλει να τους τα πληρώσει αυτά που απαιτούν.

    Λες και τα λεφτά του πτωχευμένου σήμερα κράτους είναι απρόσωπα ή τριγυσμένα από τίποτε δένδρα "ευριές"και όχι μέσα από την άγρια φορολογία και από περικοπές μισθών και συντάξεων που και έτσι δεν φτάνουν αυτά ούτε και για τις στοιχειώδεις ανάγκες λειτουργίας του σήμερα.

    Ας κοιτάξουν οι παθόντες τι μπορούν να πάρουν από την ρευστοποίηση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας και της προσωπικής περιουσίας του Ψωμιάδη, και να αφήσουν τα εξωπραγματικά όνειρα που τους τα καλλιεργούν αυτοί των συλλόγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή