Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Πρόστιμα για ΚΤΕΟ και ανασφάλιστα προ των πυλών το 2016



Πρόστιμα καραδοκούν από τις αρχές του χρόνου για τους κατόχους αυτοκινήτων που δεν έχουν θα έχουν ολοκληρώσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015 τον προβλεπόμενο τεχνικό έλεγχο και δεν έχουν ασφαλιστήρια συμβόλαια, ενώ το όχημα είναι σε κυκλοφορία .
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

1 σχόλιο:

  1. Θέλουν και τα λένε αυτά ή απλά τα βγάζουν πότε πότε στην επιφάνεια, έτσι για να λένε και κάτι?.

    Ποιός τροχονομικός έλεγχος και που γίνεται για το αν ειναι ασφαλισμένο το κάθε όχημα, η εάν εχει περάσει ΚΤΕΟ γίνεται σήμερα?.

    Εκτός και εάν εννοούν τις φορές οπου η τροχαία παρουσιάζει ελεγχτικό έργο, υπο την τηλεοπτική κάλυψη (λήψη) του συμβάντος για κάποια τηλεοπτική εκπομπή , ναι τότε γίνεται έλεγχος επειδή τους τραβάει η κάμερα βέβαια.

    Ειδικά στην "αθάνατη" Ελληνική επαρχία , εκει στα κεφαλοχώρια τα περισσότερα αυτοκίνητα κυρίως τα αγροτικά που δεν τα κατεβάζουν στην πρωτεύουσα του νομού αλλά τα χρησιμοποιούν στις τοπικές τους μετακινήσεις, οχι ΚΤΕΟ δεν έχουν, οχι ασφαλιστήριο, αλλά τα περισσότερα ειναι και χωρίς αριθμό κυκλοφορίας γιατί οι ιδιοκτήτες τους εχουν καταθέσει τις πινακίδες για να μην πληρώνουν και τέλη κυκλοφορίας.

    Ποιά αστυνομία να πάει και τι να κάνει.
    Γιατί με τίποτε δεν θέλουν να χαλάσουν τις καρδιές τους με τους κατοίκους εκει για τέτοια θέματα.

    Και Τροχαίο να γίνει κάπου ειδικά στην Αττική αν τους καλέσουν οι εμπλεκόμενοι θα τους ρωτήσουν μόνο αν υπάρχει σωματική βλάβη.
    Αν δεν υπάρχει,συνιστούν το ανταλλάξτε τα στοιχεία σας και το ειδοποιήστε τους helpers που έρχονται απο την φροντίδα ατυχήματος της οδικής ή ασφ. εταιρείας για να σας κάνουν τις απαιτούμενες διαδικασίες και να σας συμβουλέψουν για ότι δήποτε.
    Και εάν έλθουν τελικά αν δεν υπάρχει σωματική βλάβη κάθεται δεν κάθεται πέντε λεπτά ο δικυκλιστής της Τροχαίας σημειώνει τους αριθμούς, τα στοιχεία των οδηγών, και κάτι για το συμβάν και αναχωρεί "ασμαίνως" για το επόμενο συμβάν. ......
    Ετσι εχουν τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή