Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην ΆποψηΠαρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

SOUTHEASTERN FlexibleHealth: Ασφάλιση Υγείας Χωρίς Καλούπια με Κάλυψη LLOYD'S

Πώς το SOUTHEASTERN FlexibleHealth ανοίγει νέο cluster αγοράς εν μέσω κρίσης, απαντώντας στην αυξημένη ζήτηση των προϊόντων ασφάλισης υγείας, με την σιγουριά και την εμπιστοσύνη των LLOYD’S;

Tο νέο προϊόν τηs SOUTHEASTERN υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο προσέγγισης στην ασφάλισης υγείας. Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα άκαμπτα πακέτα ασφάλισης και δίνει την δυνατότητα σε ασφαλιστή και ασφαλισμένο να φτιάξουν ένα πραγματικά «προσωπικό» πακέτο, με 100% κάλυψη από την κορυφαία εξειδικευμένη ασφαλιστική αγορά του κόσμου, τους LLOYD’s του Λονδίνου.

Για πρώτη φορά εταιρία προσφέρει ασφάλιση για όλους. Αναιρεί το όριο ηλικίας εισόδου στην ασφάλιση, παρέχει ευελιξία σε προϋπάρχουσες παθήσεις ώστε να λειτουργεί και συμπληρωματικά σε ήδη υπάρχουσα κάλυψη, ενώ διαθέτει χιλιάδες διαφορετικές επιλογές απαλλαγής & συμμετοχής για κάθε πορτοφόλι, ώστε όλοι να βρουν το πακέτο που τους ταιριάζει. Ανεξαρτήτως ηλικίας, ιστορικού και budget. 

Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό, σχεδόν 1.000.000 διαφορετικές τιμολογήσεις με 1.000.000 διαφορετικούς συνδυασμούς πακέτων, για κάθε τύπο ασφαλισμένου.


Οι πρώτες πληροφορίες από τα σημεία πωλήσεων είναι άκρως ενθαρρυντικές, ενώ βετεράνοι ασφαλιστές του χώρου δηλώνουν ότι περιμένουν το συγκεκριμένο προϊόν να έχει σταθερή και ανοδική πορεία, αφού "ήρθε για να μείνει".  Όπως σχολιάζουν, δεν ανταγωνίζεται τα υπάρχοντα προϊόντα της αγοράς, είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να δημιουργήσει τη δική του αγορά, και να απαντήσει σε διαφορετικές αλλά ουσιαστικές για τις μέρες μας ελλείψεις. Σε λίγο δεν θα λείπει από κανένα χαρτοφυλάκιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου