Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Γιατί "σπάνε" τα μεγάλα συνταξιοδοτικά συμβόλαια οι πελάτες;

"Κύμα" ρευστοποιήσεων μεγάλων συνταξιοδοτικών συμβολαίων έχει ξεκινήσει από τα τέλη του Σεπτεμβρίου και αναμένεται να κορυφωθεί προς το τέλος του χρόνου. Αιτία είναι η συμπλήρωση 3 μηνών από την έναρξη των capital controls , γεγονός που οδήγησε μεγάλες προθεσμιακές καταθέσεις προς συνταξιοδοτικά συμβόλαια .
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

5 σχόλια:


  1. Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015
    Γιατί "σπάνε" τα μεγάλα συνταξιοδοτικά συμβόλαια οι πελάτες;
    ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ [ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ] ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 35ΕΤΙΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΝΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΟΜΠΙΝΑ [ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟ ] ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣΤΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ,,,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ !11,,, ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!! Η ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΟΥΝΙΤ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΗΧΑΝΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ,,,,,,,,, ΚΥΡΙΟΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΕΦΤΑΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ,,,ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, κυκλοφορούν πολλοί αγράμματοι σαν και εσένα! Η έννοια της ασφάλειας ζωής δεν έχει να κάνει με πολιτικάντησες ή οτισήποτε άλλο, έχει να κάνει με το πόσο σκέφτεσαι το μέλλον σου ή το μέλλον των παιδιών σου και της οικογένειάς σου. Απλά, σε μια χώρα αγράμματων, τύποι σαν και εσένα έχουν δικαίωμα λόγου! ΗΛΙΘΙΕ!!!

      Διαγραφή
  2. βλακειες λες μελι! εισαι ντιπ αγραμματη και αμορφωτη και παραπληροφορημενη!! ουστ στο σκοταδι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ανώνυμος28 Οκτωβρίου 2015 - 6:57 μ.μ.

      Εχε κατα νού για την περίπτωσή σου τα δύο παρακάτω γνωμικά!


      Το δικαίωμα να λες ετσι οπως την λές τη γνώμη σου για κάποιον άλλον που δεν σου αρέσουν τα λεγόμενά του, δεν συνεπάγεται αυτόματα οτι αποκτάς το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά και οτι δικαιώνεσαι..
      Hubert Humphrey, 1911-1978, Αμερικανός πολιτικός, αντιπρόεδρος ΗΠΑ

      Κάθε ηλίθιος μπορεί να κριτικάρει, να κατηγορήσει, να παραπονεθεί, και οι περισσότεροι ηλίθιοι το κάνουν.
      Dale Carnegie, 1888-1955, Αμερικανός συγγραφέας.

      Και η προσωπική μου αποψη τώρα.
      Ειναι μεγάλη δείλια να προσβάλλεις εμφανιζόμενος ως ανώνυμος, με προσωπικούς υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς τον κάθε αλλον επειδή δεν σου αρέσει κάτι που έγραψε.

      Διαγραφή
  3. βλακειες λες μελι! εισαι ντιπ αγραμματη και αμορφωτη και παραπληροφορημενη!! ουστ στο σκοταδι σου

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ !!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??/

    ΑπάντησηΔιαγραφή