Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Επιπτώσεις από τις τιμολογιακές πολιτικές στους κλάδους υγείας και αυτοκινήτου



Η αγορά θα κληθεί σύντομα να πληρώσει τα σπασμένα από την πολιτική την οποία ακολουθεί στους κλάδους Ασφάλισης Αυτοκινήτων και Υγείας. Πρόκειται για ασφαλιστικές δραστηριότητες οι οποίες "ασθενούν" και με την εφαρμογή του Solvency II θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι κεφαλαιακές ή άλλες ανάγκες των εταιρειών, προκαλώντας στον κλάδο αναταράξεις, αλλά και έκτακτες εξελίξεις.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

2 σχόλια:

  1. Λυπάμαι για το επίπεδο «γνώσης» όσων στελεχών σιγόνταραν τις αποφάσεις των διοικήσεών τους για μερική ή ολική απορρόφηση των αυξήσεων του φόρου ασφαλίστρων και του ΦΠΑ στους λογαριασμούς νοσηλείας από τα σημερινά και άκρως ανεπαρκή επίπεδα αντίστοιχων μικτών ασφαλίστρων.
    Γιάννης Περιστέρης, Αναλογιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι θέμα επίπεδο γνώσης , αλλά λύση ανάγκης για την επιβίωση σήμερα των εταιρειών σε αυτους τους τομείς δραστηριότητος.

      Και γιατι να μην πούμε οτι ειναι και ενα παιχνίδι των πολύ μεγάλων και ισχυρών του χώρου, στο να οδηγήσουν τους μικρούς που ακολουθούν κατ΄ανάγκη την πολιτική της απορρόφησης του ΦΠΑ σε μια ιδιότυπη αυτοκτονία τους, ωστε να μείνουν οι λίγοι οι ελάχιστοι αύριο στον χώρο?

      Διαγραφή