Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην ΆποψηΠαρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

Θα πληρώνουν από τη Δευτέρα οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ σε γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα

Στις κρίσιμες ώρες που βιώνει η πατρίδα μας, οι ιατροί του ΕΟΠΥΥ με αίσθημα ευθύνης εξυπηρετούμε τους πολίτες απλήρωτοι για μήνες και χωρίς επαρκή διασφάλιση της νομιμότητας επί της παράτασης της σύμβασης μας, καθώς δεν έχει εκδοθεί ακόμη σχετικό ΦΕΚ, έχοντας χρηματοδοτήσει τα τελευταία χρόνια με πάνω από 1,5 δις ευρώ την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας από την τσέπη τους.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

3 σχόλια:

 1. ……………… Στη διάρκεια της επίσχεσης οι ασφαλισμένοι θα λαμβάνουν απόδειξη παροχής υπηρεσιών και θα μπορούν στη συνέχεια να διεκδικούν την αποζημίωσή τους από τον ΕΟΠΥΥ…………………….. Μας αναφέρει η ανάρτηση. …… Για να γελάμε η για να κλαίμε ειναι αυτό?.

  Οχι τίποτε άλλο δηλαδή να τρέχει ο καθένας καλοκαιριάτικα στις υπηρεσίες ,για την είσπραξη και σε προθεσμία εντός δέκα ημερών απο την ημερονηνία έκδοσης της απόδειξης.

  Εκεί να γίνεται και ενας χαμός απο τον κόσμο.

  Να παίρνεις προτεραιότητα και σε δυο ωρες το λιγότερο αναμονή (τωρα και χωρίς αυτο τον επιπρόσθετο φόρτο που θα επέλθει για αλλες υποθέσεις ειναι δύο ωρες η αναμονή) να ελθει η σειρά σου να συμπλήρώσεις το χαρτί και μετά !!!!!!!. τι???
  Για να πάρεις την υποσχετική οτι κάποτε ….ΘΑ τα εισπράξεις στο μέλλον αυτά τα 7,20 ευρώ , ανεξάρτητα τι εσυ πλήρωσες.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιατί απορείτε και αναρωτιέστε?

  Τα πάντα πωλούνται και αγοράζονται σήμερα.
  η γίνονται αυτές οι δουλειές με τρόπο οπως των εκβιασμών σε κάποιους.
  Δηλαδή κάποιος να παγιδεύτηκε η να τον παγίδευσαν και να τον έχουν πλέον στο χέρι τους και εκβιάζοντας τον να ενδίδει στις απαιτήσεις τους.

  Αν δεν υπάρχει κάποια αιτία απο τα παραπάνω εχουμε και το ...
  Πολλοί την ...δόξα την εμίσησαν το ...χρήμα ουδείς.
  Τι καλλίτερο δέλεαρ αυτό να ενδώσει κάποιος με χαλαρή συνείδηση η αν πνίγεται στα χρέη και να παραδώσει en block τα στοιχεία των πελατών της εταιρείας οπου εργάζεται σε τρίτους και εχει την πρόσβαση σε αυτά .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συγνώμην δεν μπορώ να καταλάβω πως το παραπάνω σχόλιο απάντηση σε συνσχολιαστή βρέθηκε σε αυτην εδω την ανάρτηση.

  Αφορά την ανάρτηση .........

  ΔΕΥΤΈΡΑ, 29 ΙΟΥΝΊΟΥ 2015

  Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την τραπεζική αργία και τα capital controls.

  Και ειναι απάντηση προς τον σχολιαστή με το σχόλιο
  TA STOIXEIA MPORITE NA MOU PITE POY TA BRISKOYN MIA SUGKEKRIMENI TRAPEZA?MESO....... κλπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή