Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Όργιο φοροδιαφυγής στα νησιά

 
Σαρωτικοί έλεγχοι, στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, βρίσκονται σε εξέλιξη από το περασμένο Σαββατοκύριακο με τα πρώτα αποτελέσματα να δείχνουν υψηλά ποσοστά φοροδιαφυγής.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

1 σχόλιο:

  1. Το αυγό έκανε την κότα η η κότα το αυγό και δημιουργήθηκε ο κόσμος αυτών των πτηνών?

    Αυτός ο πρόλογός μου γράφτηκε με το σκεπτικό , αν ειναι εκ φύσεως ολοι αυτοί οι χιλιάδες κόσμου που ασχολούνται με τον τουρισμό στα νησιά εγκληματίες, κλεφτες, φοροκλέφτες, λωποδύτες, και οτι άλλο τους προσάπτεται,.
    Η μήπως οι υπάρχουσες καταστάσεις οι απαιτήσεις η διαπλοκή, η πέραν της κάθε λογικής επιβολή υψηλής φορολογίας, η καταβολής τελών στον δήμο, και σε οτιδήποτε άλλο στην επαγγελματική τους δραστηριότητα.

    Αυτά βέβαια ειναι ψιλά γράμματα στους κάθε λογής κατήγορους προς αυτούς.

    Και μιλάμε για μία επαγγελματική δραστηριότητα αυτη του τουρισμού στα νησιά , που εχει δεν εχει περίοδο δύο με δυο και μισόν μήνα ετησίως.
    Και αν ολα πάνε καλά, και δεν εχουμε τα ευτράπελα π.χ όπως με τα δημοψηφίσματα, η άλλα παρατράγουδα πχ οπως με τα προβλήματα στις τράπεζες, που με κάτι τέτοια και άλλα πέρνουν την κάτω βόλτα οι αφίξεις των τουριστών.

    Αλλά η δαμόκλειος σπάθη επικρεμάται ομως και πέφτει αν δεν κόπηκε η δεν βρέθηκε μια απόδειξη σε κάποιο τραπέζι.

    Ναι να κόβουν ολοι αποδείξεις και να ειναι νομοταγείς.
    Αλλά εκει που υπάρχει και το σωστό κράτος και οι σωστοί νόμοι και οι φορολογικοί συντελεστές να μην ειναι εξω απο την σφαίρα της λογικής.
    Σε μια σωστή κοινωνία και με σωστούς και λογικους νόμους.

    Για να μην κουράζω.
    Οσο υπάρχει ο υπάρχον παραλογισμός τόσο θα υπάρχει και το παιχνίδι ""Κλεφτες και αστυνόμοι" οι μεν να κρύβονται οι αλλοι να τους κυνηγάνε, η και να αλληλοκορροϊδεύονται και σε δουλειά να βρισκονται ολοι τους.

    Λοιπόν με τις απαιτήσεις και της περιορισμένης χρονικής διάρκειας της τουριστικής περιοδου, οποιος επαγγελματίας σήμερα ορκίζεται οτι ειναι ο αψογος, ο τέλειος και σε ολα απολύτως νόμιμος και να πληρώνει τα οφειλόμενα και τις υποχρεώσεις του, ειναι ο μεγαλύτερος ψεύτης.

    Απλά αν θέλετε να το πιστέψετε η οχι οποιος τελικά τολμήσει να ειναι έτσι πάει επεσε εξω.
    Δεν θα βγαίνει με τίποτα με συντελεστες 23% ΦΠΑ αλλά ισως και καταχρεωθεί και απο επάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή