Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

SOUTHEASTERN:Η μόνη εταιρία που τυπώνεις - πληρώνεις και το Σαββατοκύριακο

"Κωνσταντίνος Κ.: Το σημαντικότερο είναι ότι δεν χρειάζεται να περιμένεις το λογιστήριο. Τυπώνεις-Πληρώνεις, καθάρισες! Μας έχει λύσει τα χέρια στο γραφείο!"

 "Μαρία Γ.: Ο πελάτης βιαζόταν να φύγει ανήμερα Χριστούγεννα. Πλήρωσα & τύπωσα μονομιάς online, και του έβγαλα αμέσως και την πράσινη κάρτα!" 

24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, Χριστούγεννα, Πάσχα & αργίες μπορείς να δουλεύεις με την SOUTHEASTERN ανενόχλητα, μας λένε οι συνεργάτες της, χωρίς να χρειάζεται επικοινωνία με το λογιστήριο. Το πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα εξόφλησης συμβολαίων είναι μια αποκλειστική «πατέντα» της εταιρίας που επιτρέπει στους συνεργάτες της να τυπώνουν – πληρώνουν από όπου και εάν βρίσκονται, όλες τις ώρες της ημέρας, χωρίς περιορισμούς. 

Το φιλόδοξο αυτό εγχείρημα ξεκίνησε όταν η εταιρία θέλησε να δώσει στους συνεργάτες τον πλήρη έλεγχο του χαρτοφυλακίου τους και των λογαριασμών τους: «Όλα γυρνούσαν στο online και δεν καταλαβαίναμε γιατί οι συνεργάτες μας θα πρέπει να συμβιβάζονται με κάποιο απαρχαιωμένο σύστημα εξόφλησης που απαιτεί ανθρώπινο χέρι για την απελευθέρωση του παφλόν, ενώ όλα συμβαίνουν πλέον live ηλεκτρονικά. Πιστέψαμε στην ιδέα μας, επενδύσαμε σε αυτήν και σήμερα γιορτάζουμε τα 5 μας χρόνια όντας η μόνη εταιρία αυτή την στιγμή στην Ελλάδα που προσφέρει τέτοια αυτοματοποίηση και ευκολία πληρωμής. Και επειδή όπως λένε, ό,τι δίνεις παίρνεις, σε σύντομο χρονικό διάστημα είδαμε τις πωλήσεις μας να ανθίζουν».



Κερασάκι στην τούρτα γενεθλίων της SOUTHEASTERN είναι η σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα εκπαιδεύσεων, κινηματογραφικών προδιαγραφών, που σχεδίασε η εταιρία για να φιλοξενεί τις εκπαιδεύσεις των συνεργατών της και των επιθεωρήσεων τους, πάνω σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

Προτζεκτορας τοίχου, καρέκλες κινηματογράφου, γυάλινος πίνακας σημειώσεων, ηχοσύστημα τελευταίας τεχνολογίας και εξοπλισμός τηλεδιάσκεψης (web conferencing με τους συνεργάτες εκτός Αττικής) συμβάλουν στην απόλυτη εμπειρία εκπαίδευσης των συνεργατών και καθιστούν την αίθουσα εφάμιλλη υπερσύγχρονων αιθουσών εκπαίδευσης του εξωτερικού.

Όπως χαρακτηριστικά λένε από την εταιρία «γίνεται μια “οnline και οnsite” προσπάθεια να πιάσουμε το παλμό του συνεργάτη». 

Αυτοματισμοί, γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, κάλυψη μεγάλων κινδύνων μέσω των Lloyds του Λονδίνου και πρόσβαση σε αγορές της Ασίας, αποτελούν τα επιτεύγματα της εταιρίας την πρώτη πενταετία της ζωής της και σύμφωνα με τα στελέχη της, η επόμενη πενταετία θα είναι ακόμα πιο παραγωγική αφού θα ανοίξει νέο κεφάλαιο. ‘Ήδη ετοιμάζει νέες συνεργασίες με διεθνής κολοσσιαίους ομίλους, εντός και εκτός Ελλάδος, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ασφαλιστικής αγοράς και την σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, “online και onsite”. 

Σχετικά με την SOUTHEASTERN Insurance Brokers Ltd.: Η SOUTHEASTERN Insurance Brokers Ltd. συνεργαζόμενη με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες καθώς και με την αγορά των Lloyds του Λονδίνου, brokers και ανταποκριτών, εστιάζει στο σχεδιασμό και την παροχή ανταγωνιστικών και καινοτόμων ασφαλιστικών λύσεων στην ελληνική καθώς και στην ευρύτερη αγορά της Νοτιοανατολική Ευρώπης.

8 σχόλια:

  1. Μάλλον δεν είστε καλά ενημερωμένοι. η εταιρία INTERLIFE έχει σύστημα prepaid, δηλαδή αυτό που εσείς ονομάζετε τυπώνω -πληρώνω ή πληρώνω - τυπώνω πάνω από 2 χρόνια (2013) πριν εκδοθούν οι πράξεις 30 & 31 της ΤτΕ, παρέχοντας εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο και διαθέτοντας ένα από τα ποιο σύγχρονα εργαλεία για τον ασφαλιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάδελφε επειδή τυχαίνει να είμαι συνεργάτης και των 2 εταιριών χρόνια, η SOUTHEASTERN είναι σε τυπώνω πληρώνω από το 2011 όντας μία από τις πρώτες εταιρίες στο χώρο και πολύ πρωτύτερα (όπως και οι περισσότεροι οργανωμένοι μεσίτες) των ασφαλιστικών εταιριών -πολυεθνικών και μη- και της υποχρέωσης σύμφωνα με τις πράξεις 30 & 31 της ΤτΕ όπως σωστά αναφέρεις.

    Παρόλα αυτά ενώ σε καθεστώς τυπώνω/πληρώνω έχουν πλέον μπει πλήθος εταιριών στην Ελλάδα (ασφαλιστικές και μεσίτες), το άρθρο αναφέρεται στη δυνατότητα να πληρώνεις και να τυπώνεις (ή πληρώνω/τυπώνω ή prepaid ή όπως αλλιώς θες) πέραν της εξάντλησης του «πλαφόν», δηλαδή να ανοίγεις το «πλαφόν» πληρώνοντας 24/24ωρο και αυτό είναι κάτι που θέλει ανθρώπινο χέρι στο λογιστήριο που να συμφωνεί την πληρωμή σου/καταθετήριο/ebanking ακόμα και από το ταμείο της τράπεζας με τα αντίστοιχα συμβόλαια, με μόνη εξαίρεση απόσο γνωρίζω στην ελληνική ασφαλιστική αγορά τη SOUTHEASTERN, όπου τα παραπάνω είναι πλήρως αυτοματοποιημένα και ελαχιστοποιεί περιθώρια λάθους, κακοτοπιών και περιορισμούς ωραρίων εργασίας (Δ-Παρ, 9-5…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοροιδα !!!!!!!!!!!! ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΜΠΙΡ ΚΟΛΟΤΡΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΕ Σ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ
    ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΣ Η ΜΝΗΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΑΡΕΣ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια ειναι η εταιρεια NP τιμες σε μισο κοστος απο ολες τις αλλες και εξυπηρετηση μοναδικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα Καλά, αλλά η NP με 13% προμήθεια Αυτοκινήτου πως προσδοκά να δημιουργήσει δίκτυο?

      "Βγαίνει" Πρακτορείο με αυτά τα νούμερα?

      Και μην ακούσω αερολογίες περί ποσοστού γιατί έχω πρόταση επώνυμη με φαρδιές-πλατιές υπογραφές.

      Αν τους "ζαλίζει" η θαλασσινή αύρα, ας κλείσουν τα παράθυρα.

      Διαγραφή
    2. Μισό κόστος και μοναδική εξυπηρέτηση, μάλιστα.

      Μήπως θέλετε να μας πείτε με τι πσοστό προμήθειας δουλεύεται την NP?

      Γιατί σε εμάς κατέθεσαν πρόταση συνεργασίας με Προμήθεια Αυτοκινήτου 13%.

      Αν είναι να "πριμοδοτεί" το Πρακτορείο το Ασφάλσιτρο του Πελάτη, σύντομα δεν θα υπάρχει Πρακτορείο και ίσως η NP ξεμείνει απο δίκτυο.

      Και μην προκληθώ να "ανεβάσω" την επίσημη πρόταση και θα γελάσει κάθε πικραμένος.

      Διαγραφή
    3. @ Knight of Mercy7 Απριλίου 2015 για το σχόλιο - 9:03 μ.μ.

      H αύρα που θα τους πειράζει νομίζω ότι δεν προέρχεται από την θάλασσα, αλλά πιστεύω ότι είναι μια "μαγνητική αύρα από τα θαμμένα αρχαία" που βρίσκονται στην είσοδο και στα θεμέλια του κτηρίου τους στον Πειραιά.

      Δεν το προσέξατε ποτέ το δάπεδο της εισόδου και του μεγαλύτερου μέρους του ισογείου χώρου τους που είναι σκεπασμένο με ειδικό διαφανές πλεξιγκλάς ?.
      Και που σκεπάζει αλλά και αναδεικνύει τα κάτω από εκεί ευρισκόμενα αρχαία.

      Διαγραφή
  5. ΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΒΑΝΕ ΚΑΗΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΝΡ ΕΙΤΕ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Η ΝΡ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή