Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Στα αζήτητα ασφάλειες και ασφαλιστική συνείδηση

Η καθίζηση στις πωλήσεις συμβολαίων προβληματίζει την αγορά.
Το "αυτοκίνητο" πηγαίνει στον αυτόματο πιλότο ενώ η Υγείας αποτελεί το μάννα εξ ουρανού καθώς εντάσσεται στα συμβόλαια με προοπτική τα οποία προς το παρόν αντιπροσωπεύουν την προσδοκία των εταιρειών.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

1 σχόλιο:

  1. Περίεργα μάλλον συμβαίνουν εδώ στον θαυμαστό μας χώρο.
    Μαύρα και άραχνα παρουσιάζονται στην παραπάνω ανάρτηση στα της “ανομβρίας” ως προς νέα συμβόλαια των ασφαλιστικών εταιρειών.

    Μόλις προ τριημέρου όμως, είχαμε μια άλλη ανάρτηση εδω που ανέφερε ότι η “μεγάλη μας φίλη” πλέει......... σε πελάγη ευτυχίας.!!!
    Μας ανακοίνωσαν πανηγυρικά ότι έχουν συνάψει 36 χιλιάδες νέα συμβόλαια υγείας, και 12 χιλιάδες νέα συμβόλαια ζωής τον περασμένο χρόνο.
    .Δεν ξέρω αν έχουν ανοίξει και σαμπάνιες για αυτό.
    Και θεωρητικά δεν τους αμφισβητώ.
    Αλλά όμως! Βρίσκομαι με μια απορία ως προς το ύψος του επιτεύγματος τους..

    Το τι είδους συμβόλαια υγείας εννοούν ότι συνήψαν με τους πελάτες. Τι είδους συμβόλαια ήταν αυτά. Ήταν μήπως όλα αυτά νέα συμβόλαια της δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας η μήπως προσμετρούν για να παρουσιάσουν έναν εντυπωσιακό μεγάλο αριθμό συμβολαίων υγείας και αυτές τις κάρτες που δίδονται ακόμα και δωρεάν με κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου, η κάποιου πχ προγράμματος// Protect – προλαμβάνω//, η με τα υπάρχοντα προγράμματα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και καρτών της συνώνυμης της τράπεζας? .
    Αυτές δηλαδή τις κάρτες υγείας που παρέχονται δωρεάν η τα συμβόλαια κάλυψης που πωλούνται αυτόνομα με ετήσιο κόστος 50 η 75 η το μάξιμουμ 110 ευρώ ετησίως όπου παρέχουν πρόσβαση σε διαγνωστικά κέντρα και στο δίκτυο συνεργαζόμενων ιατρών με προνομιακούς όρους .
    Και φυσικά με την νομική τους έννοια να θεωρούνται ότι και έτσι λογίζονται ως ένα συμβόλαιο υγείας . Ε! Πως να μην φτάνουμε στον εντυπωσιακό αριθμό νέων συμβολαίων υγείας.

    Και για τον αριθμό συμβολαίων ζωής τώρα.
    Από αυτά τα ανωτέρω, δύο προγράμματα αυτά που πωλούνται με ένα από τα ως άνω αναφερόμενα κόστη έχουν επιπλέον και ασφάλεια ζωής .
    Ασφάλεια ζωής με το “μεγάλο” ποσό κάλυψης τα 300,00(τριακόσια) Ευρώ.
    Μήπως προσμετρώνται και αυτά ως νέα συμβόλαια ζωής στον μεγάλο αριθμό που παρουσίασαν αυτού των δώδεκα χιλιάδων?.

    Αφήνω στον καθένα να σκεφτεί και να κρίνει αν και τι παιχνίδι παίζουν κάποιοι με το να παρουσιάζουν εντυπωσιακούς αριθμούς νέων συμβολαίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή