Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Στο 1,5 εκατομμύριο οι ασφαλισμένοι με καλύψεις υγείας στην ιδιωτική ασφάλιση

Στο ενάμιση εκατομμύριο έφθασαν οι πολίτες που διέθεταν καλύψεις για υγεία από την ιδιωτική ασφάλιση το 2013 σύμφωνα με σχετική έρευνα της Ένωσης ασφαλιστικών Εταιριών
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

1 σχόλιο:

  1. Ναι μεν αλλά !. Στο δια ταύτα ομως η στις λεπτομέρειες?
    Που να βρισκόμαστε άραγε?

    Κάλυψη υγείας ειναι και η κάλυψη που προσφέρουν αυτές οι σωρηδόν κάρτες πρωτοβάθμιας υγείας και για διαγνωστικές εξετάσεις που εχουν εκδοθεί και τις κατέχουν οι πολίτες.
    Κάρτες υγείας που δίδονται δωρεάν η με ετήσιο κόστος απο 10 εως 120 ευρώ ετησίως +μια ακόμη δώρο για ενα συγγενή.
    Ειναι αυτές που διαφημίζουν οι τράπεζες που τις παρέχουν δωρεάν μαζί με τα τραπεζικά προϊόντα ( π.χ πιστωτικές κάρτες), διαγνωστικά κέντρα η ιδιωτικές κλινικές που τις παρέχουν και δωρεάν ακόμα προς άγραν πελατείας, κάποιοι ηθοποιοί η δημοσιογράφοι που τις διαφημίζουν απο τηλεοράσεως, και τώρα και κάποιες ασφαλιστικές του κλάδου αυτοκινήτου που μαζί με την ασφάλιση αυτοκινήτου διαφημίζουν ως ΄δωρεάν παροχή και μια κάρτα υγείας δώρο.

    Κάτι σαν! αν το ενθυμούνται κάποιοι μεγαλύτερης ηλικίας οπως γινόταν με τα ακτοπλοϊκά εισητήρια κάποιου πλοίου τότε για Κρήτη που διαφήμιζαν αυτό το περίφημο .

    Ας δοθούν καλλίτερα τα στοιχεία το πόσα απο αυτά τα προγράμματα ειναι κάρτες πρωτοβάθμιας, το πόσα ειναι τα προγράμματα ειτε ατομικά ειτε ομαδικά με συμβόλαια υγείας, το πόσα εκδόθηκαν κατ΄ετος και ποιά η διατηρησιμότητά τους σε βάθος χρόνου και μετά να πούμε αν ισχύει και κατα πόσο αυτό της ανάρτησης το "" Στο ενάμιση εκατομμύριο έφθασαν οι πολίτες που διέθεταν καλύψεις για υγεία από την ιδιωτική ασφάλιση το 2013 σύμφωνα με σχετική έρευνα της Ένωσης ασφαλιστικών Εταιριών''', αλλοιώς λόγια να έχουμε να λέμε και να παρηγοριόμαστε οτι ο Ελληνας εχει συνειδητοποιήσει την ανάγκη ασφάληση υγείας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή