Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ασφάλειες και στα Super Market

Σε προϊόν που θα μπορεί να αγοράσει ο καθένας από πολλαπλά σημεία πώλησης φαίνεται να εξελίσσεται η ασφάλιση αυτοκινήτου καθώς μετά την φυσική και ως ένα βαθμό αναμενόμενη διείσδυση στις online Πωλήσεις ( διαδίκτυο) έρχεται η σειρά των σούπερ μάρκετ .
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

7 σχόλια:

  1. ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΙΜΙΑ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ.ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ,ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ,ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΛΟΓΩ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΑΙΔΡΑ.ΠΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΕΡΔΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας γράφει η ανάρτηση ........ φαίνεται να εξελίσσεται η ασφάλιση αυτοκινήτου........ .

    Εχει ήδη απο καιρό εξελιχθεί η πώληση ασφάλισης αυτοκινήτου απο πάρα πολλά σημεία.

    Πέρα των μέχρι τώρα γνωστών σημείων εχουμε και νέα σημεία πώλησης οπως.
    Μεσιτικά γραφεία, συνεργεία επισκευής αυτοκινήτων, λογιστικά γραφεία, δικηγορικά γραφεία,απο το μίνι μάρκετ η ΕΒΓΑ της γειτονιάς οπου η μάνα και η κόρη του ιδιοκτήτη κάνουν και τις ασφαλίστριες.

    Τώρα τι μένει?
    Πέρα και απο τα σούπερ μάρκετ που αναφέρει η άνάρτηση θα έλθει και η ωρα της πώλησης ασφαλιστικών προιόντων και αυτόματα.
    Αυτόματα λοιπόν απο μηχανάκια οπως καλή η ωρα αυτά που πωλούν χρόνους ομιλίας των κινητών τηλεφώνων.

    Μην το γελάτε .!

    Σε κάποια αεροδρόμια στις αιθουσες αναχωρήσεων και αναμονής στις ΗΠΑ και στην Απω Ανατολή ειδα σημεία αυτόματης πώλησης Travel insurance.

    Ο ενδιαφερόμενος ταξειδιώτης με το ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, φύλο, αριθ διαβατηρίου ,χώρες οπου θα πάει, επιθυμητή διάρκεια και ποσά ασφ. κάλυψης, διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, πλησιέστερος συγγενής δικαιούχος, και με την πιστωτική κάρτα στο τέλος εντός της σχισμής αγοράζει επιτόπου ειτε ταξειδιωτική ασφάλεια ειτε ασφάλεια αεροπορικού ταξιδείου, και δεν θυμάμαι και το τι άλλο σχετικό πωλούσε το μηχάνημα. .
    Και με άμεση ισχύ ολα αυτά οταν βγεί επιτόπου το πιστοποιητικό .

    Μάλλον εδώ ...... εχουμε καθυστερήσει σε αυτά.
    Αλλά δεν το νομίζω οτι δεν θα μας έλθουν και εδώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 22 000 οικογένειες που κινούνται γύρω από την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και οι αχόρταγοι σουπερμαρκετάδες επιβουλεύονται το εισόδημά τους μπορούν να πάρουν την απάντηση που χρειάζεται , ψωνίζοντας από s/m που τους σέβονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια χαρά το πάνε. Μαζί με την ασφάλισης και ένα κιλό ελιές, μια φρατζόλα ψωμί. Αφανίζοντας τη μικρομεσαία τάξη θα ήθελα να ήξερα ποιος θα ψωνίζει και τι....η αγορά σκάει και δίνει έφαδος σε εταιρείες τύπου Λεβινσκι να ευδοκιμήσουν. Μπράβο σ΄αυτούς που δεν ξέρουν τι κάνουν και πολύ έξυπνα μας καταστρέφουν όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ-ΟΛΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Η' ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ,ΕΛΑΦΡΟΜΥΑΛΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ.
      ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ......

      Διαγραφή