Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Σύλλογος Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων: Πρόσκληση Για Αιμοδοσία


Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Είναι σε όλους γνωστό το τεράστιο πρόβλημα που έχει η χώρα μας όσον αφορά στην επάρκεια των απαιτούμενων αποθεμάτων αίματος, λόγω της χαμηλής εθελοντικής προσφοράς.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όλοι όσοι έχουμε βρεθεί σε ανάλογη ανάγκη, να αγωνιούμε κάθε φορά για το πώς θα εξασφαλίσουμε τις αναγκαίες ποσότητες για τον άνθρωπό μας.

Η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας, παρόλο που δεν έχει προλάβει να κλείσει χρόνο από την δημιουργία της, παρείχε σε συναδέλφους μας που είχαν ανάγκη, 44 φιάλες αίμα Ο Σ.Υ.Α.Ε. για να συνεχίσει να εξυπηρετεί τις ανάγκες των συναδέλφων μας , σε συνεργασία με το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, θα διενεργήσει αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος, στα κεντρικά γραφεία της ασφαλιστικής εταιρεία EUROLIFE ERB.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν σ’ αυτή την προσφορά ΖΩΗΣ την ΤΕΤΑΡΤΗ 01/10 /2014 από τις 10.00 π.μ εως 14.00 μ.μ., στην ασφαλιστική εταιρεία EUROLIFE ERB, Λ.Συγγρού 209 – 211.

Θεωρούμε ότι η προσπάθεια αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική και οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε με την παρουσία μας στην επιτυχία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου