Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Εθνική Ασφαλιστική: Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου προσωπικού

Η Εθνική Ασφαλιστική ανακοινώνει ότι αποφάσισε να προχωρήσει στην εφαρμογή περιορισμένου προγράμματος εθελουσίας εξόδου που θα αφορά περίπου 40 άτομα.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

2 σχόλια:

  1. Η Εθνική Ασφαλιστική ............ ......αποφάσισε ........................... στην εφαρμογή ................. εθελουσίας εξόδου ......................................
    , η Εταιρία επιδιώκει ..............., στο πλαίσιο της συνεχούς εξοικονόμησης πόρων που αποτελεί μονόδρομο στις σύγχρονες συνθήκες.
    ==========

    Όχι μόνο η Εθνική ασφαλιστική που δίνει το "καλό" παράδειγμα στην καταπολέμηση της ανεργίας, σήμερα με επίσκεψη μου σε υποκατάστημα της Alpha bank, έμαθα ότι και αυτός ο τραπεζικός οργανισμός έστειλε την "λυπητερή" για μια σε μεγάλο βαθμό, πρώτιστα εθελουσίας εξόδου (sic) υπαλλήλων της.

    Σε κατάσταση κάποιου σοκ ευρίσκονταν εκεί οι εργαζόμενοι. Καταλαβαίνετε το δράμα και αυτών των εργαζομένων που ισως κάποιοι λογω ηλικίας να μην μπορέσουν να ξαναβρούν δουλειά.

    Αυτή είναι λοιπόν η ανάπτυξη, αυτές είναι οι νέες θέσεις εργασίες που ακούμε.
    Με μια μόνο διαφορά.
    Την ανάπτυξη, την κίνηση του χρήματος, την αγοραστική ικανότητα και τις θέσεις εργασίας να τις δημιουργήσουν !!!!!! ....οι άλλοι.
    Όχι εμείς.
    Εμείς λοιπόν και πάλι εμείς //προσαρμοζόμαστε στο πλαίσιο της συνεχούς εξοικονόμησης πόρων που αποτελεί μονόδρομο στις σύγχρονες συνθήκες.//.
    Με τέτοια μυαλά που κυριαρχούν και με τις συλλογιστικές τους την ανάπτυξη τις θέσεις εργασίας να τις δημιουργήσουν οι αλλοι , -εμείς μόνο να απολύουμε ξέρουμε η το βρίσκουμε ως σωστή λύση – αν γενικευθούν ΄σε ολες τις επιχειρήσεις τις εταιρείες κλπ. Τότε να δούμε που θα βρεθούν λεφτά για να αγοράσει π.χ ο κόσμος ασφάλειες, η τραπεζο οικονομικά προϊόντα. Ερχόμαστε έτσι στον φαύλο κύκλο της αυτοκαταστροφής.

    Αυτά τα ολίγα λοιπόν για αυτούς τους χρηματο οικονομικούς οργανισμούς, που παρέχουν υπηρεσίες που μας δίνουν το καλό παράδειγμά τους. -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο συμμετέχων σε Εθελούσια Έξοδο, αγαπητέ Ανώνυμε φίλε, δεν χρειάζεται να αναζητήσει εργασία αλλού καθώς προβλέπεται η μόνιμη καταβολή μέρους του μισθού του και παράλληλη εξασφάλιση των συνταξιοδοτικών του δικαιωμάτων.

    Αλοίμονο σε κάτι "άλλους" που κάποιο πρωί θα βρούν τα ρολλά κατεβασμένα και κλειδωμένα.

    Αυτοί οι τελευταίοι "μένουν στο δρόμο" και είναι πολλοί.

    Οι 40 της Εθνικής Ασφαλιστικής και υψηλόμισθοι είναι και κοντά στο όριο συνταξιοδότησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή