Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΤτΕ "κρύβει" τα στοιχεία παραγωγής των ασφαλιστικών εταιριών του 2013!

Μείζον θέμα για την εποπτική αρχή των ασφαλιστικών εταιριών (ΔΕΙΑ) και κατ επέκταση την διοίκηση της Τράπεζας Ελλάδος αποτελεί η καταγγελία του εκδότη του περιοδικού Ασφαλιστική Αγορά, σύμφωνα με την οποία η εποπτική αρχή δεν δίνει ανά Κλάδο Ασφάλισης και ανά Εταιρεία την παραγωγή των εταιριών για το 2013.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

2 σχόλια:

  1. γιατι??!!ερχονται...κανονια??!πρεπει να υπαρξουν συνεργασιες διαφορετικα ..λουκετο??μαγειρευουμε τιποτα????μπορει οι σκεψεις μου να ειναι λαθος αλλα μου δινουν το ερεθισμα για τετοιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δώσουν τα επίσημα στοιχεία γιατί?.
    Για να ξεσκεπαστεί η πραγματικότητα της κατάστασης στην ασφαλιστική αγορά?

    Και που θα κρυφτούν μετά όλοι οι μεγαλοσχήμονες των διαφόρων εταιρειών που καλλιεργούν την εντύπωση μέσω δηλώσεών και διαγγελμάτων τους στον τύπο, σε διάφορα φόρουμ, στα μπλόγκ του χώρου, το !!!!"Ότι η εταιρεία μας δεν επηρεάστηκε από την βαθιά οικονομική κρίση που περνά ο τόπος, ότι δεν είχαν ακυρώσεις συμβολαίων πέρα ελαχίστων, και άλλα καθησυχαστικά .
    Ακόμα μερικοί να ανακοινώνουν ότι είχαν και αύξηση νέων συμβολαίων.

    Κύριοι αιθεροβάμονες του χώρου από πλευράς εταιρειών ξέρετε την παροιμία?
    Μια του κλέφτη δύό του κλέφτη, τρεις και τον πιάνουνε.
    Το ίδιο λέμε και με μια του ψεύτη, δύό του ψεύτη κλπ κλπ.
    Άντε καιρός είναι να φανεί η αλήθεια. Να φανεί η πραγματική εικόνα της αγοράς σε νέα συμβόλαια ζωής , επενδυτικά συνταξιοδοτικά, υγείας.
    Το ίδιο να μάθουμε και η διατηρησιμότητά τους σε ποιο βαθμό φτάνει.

    Δεν αναφέρομαι στο σχόλιό μου στον κλάδο αυτοκινήτου γιατί πολλοί όντως αύξησαν την παραγωγή τους με έντιμο η ανέντιμο,με τις νέες μεθόδους, η με αυτοκαταστροφικό τρόπο πρώτιστα για τους ιδιους και κατόπιν για τον κλάδο ολόκληρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή