Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Επέλαση των πολυεθνικών ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα

Αυξάνεται σημαντικά ο έλεγχος της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς από τις θυγατρικές των πολυεθνικών ασφαλιστικών πού ήρθαν τα προηγούμενα χρόνια μέσω εξαγορών, αλλά και των εξαγορών που κάνουν οι θυγατρικές ασφαλιστικών που βρίσκονταν ήδη στην Ελλάδα.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

8 σχόλια:

  1. Οι σημαντικότεροι λόγοι που πρέπει όλοι εμείς που επιχειρούμε στην διαμεσολάβηση να στηρίξουμε Ελληνικές Ασφαλιστικές Εταιρίες είναι και αυτοί της ύπαρξης μας . Δείτε την μεταχείριση γνωστής πολυεθνικής εταιρίας απέναντι στο δίκτυο της ,έναντι των συμφερόντων της . Άλλαξε πλάνα μέσα σε μια νύχτα και άφησε εκτός παιχνιδιού εκατοντάδες διαμεσολαβητές και προσωπικό . Τα συμφέροντα μας είναι δίπλα σε εταιρίες που επιχειρούν με γνώμονα την Ελληνική πραγματικότητα ,έχουν ήθος και χρήζουν ειλικρινούς αντιμετώπισης έναντι των δικτύων τους.
    Δίνοντας βήμα σε τρεις ή τέσσερεις πολυεθνικές εταιρίες δίνουμε το πράσινο φώς σε όλους εκείνους που με μια απόφαση τους, μπορούν να διαδραματίσουν ρόλο στην αυξομείωση των ασφαλίστρων και στην αλλαγή της πολιτικής τους έναντι του καταναλωτικού κοινού .
    Δίνοντας βήμα σε αυτές τις εταιρίες το μόνο που μπορούμε να πετύχουμε είναι η απομείωση της Ελληνικής καθαρής θέσης στην ασφαλιστική βιομηχανία . Στο τέλος αυτής της πράξης η επιβίωση του ζωντανού υγιούς ασφαλιστικού κορμού δεν θα αντέξει την μετωπική σύγκρουση με τα τεράστια συμφέροντα που εξυπηρετούν όλοι αυτοί οι γίγαντες της διαμεσολάβησης και θα καταλήξουμε πιόνια σε μια σκακιέρα που δεν γνωρίζουμε ούτε την φιλοσοφία της ούτε την κουλτούρα της αλλά ούτε και την πρόθεση που έχει να διαδραματίσει ρόλο και για πόσο χρόνο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ....
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΕΜΦΑΝΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟ [MADE ITALY] ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ..
    ΜΑΣΔ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΦΤΗΝΗ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΠΙΟΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Η ΞΕΡΟΓΚΛΑΒΑ ΜΑΣ..[ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ]
    ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΚΡΙΜΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΜΕ 100 ΜΕΙΚΤΑ ΑΘΗΝΑ ΕΥΡΩ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ?ΜΟΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΕΧΟΥΝ. ΠΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ,ΤΩΡΑ ΤΙ??ΑΠΛΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ..ΠΟΥ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ-ΑΝ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά να δείτε τι έχει να γίνει στην ΑΤΕ Ασφαλιστική, ρίξανε υπερβολικά τα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων, διαδίδουν ότι τώρα με την ERGO θα πέσουν και άλλο τα ασφάλιστρα. Εν τω μεταξύ έχουν γραφεία που παράγουν 10-20 συμβόλαια αυτοκινήτων και είναι γραφεία έτοιμα να κλείσουν. Αυτοί οι πελάτες που θα πάνε ;;; Στην Τράπεζα Πειραιώς ;;; Οι Διαμεσολαβούντες θα χάσουν τις παραγωγές τους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟΥ ΖΙΒΑΓΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΦΤΗΝΟ ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΑΔΕ [ΔΙΑΣΗΜΟΣ]
    ΠΟΙΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΙΚΑΙ ΠΟΙΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΙΓΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ [ΔΙΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ]
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΖΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παραπάνω εκτίμηση.
    Αν και Ελλάδα παραμένει μια χώρα με πολύ χαμηλή ασφαλιστική συνείδηση και με πολύ χαμηλά κατά κεφαλήν ασφάλιστρα και ως προς το ΑΕΠ μπορεί να αποδειχθεί μελλοντικά ενδιαφέρουσα αναδυόμενη αγορά. Και αυτή η εκτίμηση απορρέει από τις αλλαγές που συντελούνται λόγω της οικονομικής κρίσης στα κοινωνικά ασφαλιστικά ταμεία και στον τομέα της υγείας.
    ΕΠΕΑΠΤΕΡΟΕΝΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΔΩΣΕ ΜΠΑΛΑ Κ;ΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΙ ΧΑΜΕΛΑΙΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βλέπω όλους τους ασφαλιστές να λέτε για πολυεθνικές και ξένες ασφαλιστικές, για αξίες κλπ βλακείες του παρελθόντος και γελάω! Η αγορά ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΗΔΗ και ακόμα δεν έχετε καταλάβει τι έχει γίνει ή τι θα γίνει σε 1-2 χρόνια! Κοιμηθείτε και τα εναλλακτικά δίκτυα ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ! Συνεχίστε να λέτε τις ίδιες βλακείες που λέτε 20 χρόνια τωρα...όσες ασφαλιστικές έχουν εναλλακτικά δίκτυα κανουν και θα κάνουν πάρτυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνειδηση με τσαμπα ασφαλιστρο?τοσα χρονια εκαναν πολεμο στο φτηνο οι υποκριτες-ηδη φενεται πως αποζημιωνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή