Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ελέω εταιρειών η φαρμακευτική κάλυψη των ανασφαλίστων

"Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες" αποδεικνύεται, όμως, η ιατροφαρμακευτική τους κάλυψη.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

2 σχόλια:

  1. Σωστός ο προέλεγχος και ο κυρίως έλεγχος για την δωρεάν νοσηλεία των ανασφάλιστων που ετέθη ως προυπόθεση νοσηλείας.
    Ειδ΄αλλως στρατιές Βουλγάρων - Ρουμάνων - Αλβανών γιατι οχι και οι Τουρκόγυφτοι, θα κατεβαίνουν στην Ελλάδα και θα επιζητούν να νοσηλεύονται δωρεάν εδώ και για μη επείγουσας φύσης νοσηλείες η να κάνουν τις εγχειρήσεις τους..

    Καλά ειναι να μπεί και ο έλεγχος στο οτι ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να παρουσιάζει στοιχεία οτι κατοικεί για τόσο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα και οτι δεν ηλθε μόνο και μόνο για να νοσηλευτεί.

    Για τα φάρμακα τώρα. Θα γίνεται αυτό που κάνουν οι αλυσσίδες των σούπερ μάρκετ.
    Οπου τρόφιμα και αλλα ειδη συνήθως δεκαπέντε η τριάντα ημέρες πριν την ημερομηνία λήξεως τους, χαρίζονται σε διάφορα ιδρύματα του δημοσίου.
    Και ειναι κερδισμένοι ολοι. 1ον. Δεν πετιούνται, 2ον. Οι εταιρείες δείχνουν ενα κοινωνικό πρόσωπο, επίσης τα προσφερόμενα ειδη ως αξία ενα μεγάλο ποσοστό εκπίπτει απο την φορολογία της επιχείρησης, και το κυριότερο γλυτώνουν το κόστος απόσυρσης και καταστροφής τους, 3ον. Και το κράτος ειναι ευχαριστημένο που εχει να ταϊσει τον κόσμο που εχει στα διάφορα ιδρύματα η συσσίτια.
    Κατι τέτοιο αντίστοιχο θα γίνει και με τα φάρμακα. Και ολοι καλυμένοι και ευχαριστημένοι θα ειναι.

    Πέρα ολων των ανωτέρω, αν μια τέτοια κίνηση της δωρεάν νοσηλείας αποφασίζοταν στις ΗΠΑ θα ειχε ξεσηκωθεί το σύμπαν.
    Κάτι που δοκίμασε να κάνει ο Ομπάμα με την δημιουργία του Εθνικού συστήματος υγείας.
    Τα συμφέροντα και τα διάφορα lobies τον πολέμησαν στο να μην γίνει κάτι τέτοιο.
    Ξεσήκωσαν τον κόσμο να αντιδράσει υποστηρίζοντας την αποψη γιατί να πληρώνετε εσείς οι αγρια φορολογούμενοι και αγρια πληρώνοντας στην ιδιωτική ασφάλιση , να ταϊζετε τους τεμπέληδες, τους ετσι τους αλλοιώς.
    Αλλες νοοτροπίες και αλλες οι αξίες προς την ανθρώπινη υπόσταση εκεί , αλλες εδω στον Ευρωπαϊκό χώρο και ειδικά αλλες στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια ερωτηση αυτο που ζητανε καποιες ασφαλιστικες ζωικες ετσι ωστε να προχωρησει η καλυψη,ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ αποδοχη των ευαισθητων δεδομενων μου?ειναι νομιμο-υπαρχει καποιος να μου απαντησει απο τους διαμεσολαβουντες και το οργανο τους?αν υπαρχειευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή