Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Η ασφαλιστική αγορά αρχίζει επιτυχώς να είναι "παντού"

Η επικοινωνιακή κινητοποίηση της ασφαλιστικής αγοράς, των εταιρειών καθώς και των φορέων που την εκπροσωπούν είναι εμφανής.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

1 σχόλιο:

  1. Έχουν ήδη περάσει είκοσι από τότε που μπήκα στον ασφαλιστικό χώρο και είναι η πρώτη φορά που διαπιστώνω τόσο έντονο προβληματισμό για ουσιαστικές αλλαγές, τέτοιες που να αποκαθιστούν το κύρος της Ιδιωτικής Ασφάλισης και να την καθιερώνουν ως ρυθμιστικό παράγοντα στην επιβίωση του Καταναλωτή, του Επαγγελματία ή της Επιχείρησης στο σύγχρονο κοινωνικο-οικονομικό περιβάλλον όπως αυτό διαμορφώνεται από την οικονομική κρίση και επηρεάζεται από τις ευρύτερες εξελίξεις.
    Γιατί, ο θεσμός της Ιδιωτικής Ασφάλισης δημιουργήθηκε, εδώ και πολλά χρόνια και αξιοποιείται από το σύγχρονο άνθρωπο για να διευθετήσει προβλήματα που σχετίζονται με την επιβίωσή του, την επαγγελματική και την επιχειρηματική δραστηριότητά του.
    Και, οι ουσιαστικές αλλαγές που αναγκαστικά επέρχονται και στη χώρα μας είναι ακριβώς για να καταδείξουν το ρόλο της Ιδιωτικής Ασφάλισης όταν λειτουργεί με αξιοπιστία και σύμφωνα με τα ισχύοντα ευρωπαϊκά – διεθνή πρότυπα και αρχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή