Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Σύλλογος Ζημιωθέντων απο την Ασπίς Πρόνοια: Αλλιώς μας τα λέγατε κύριε Σταϊκούρα!

Επειδή δεν περάσανε 10 χρόνια - όπου όλα ξεχνιούνται όπως έχει πει μαθουσάλας πολιτικός - αλλά μόνο 5, επειδή ΔΕΝ έχουμε επιλεκτική μνήμη, επειδή ΕΜΕΙΣ δεν ξεχνούμε την κοροϊδία.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

2 σχόλια:

  1. Οι ψεύτες κι οι κλέφτες τα ... πρώτα πέντε χρόνια ψεύδονται και κλέβουν.
    Μετά έρχονται οι εκλογές, έρχονται άλλοι ψεύτες και κλέφτες, που όπως και οι προηγούμενοι δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για την ιδιωτική ασφάλιση (μια απλή και σύντομη έρευνα για το ποιος πολιτικός διατηρεί ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής θα σας πείσει) και η ασφαλιστική αγορά συνεχίζει να κατακρημνίζεται αφού και οι προβατόσχημοι λύκοι ιθύνοντες των ασφαλιστικών εταιρειών που διασώζονται μαζί με τις τράπεζες εις βάρος του Ελληνικού λαού (όπως είπε κι ο Ρουπακιώτης) αδιαφόρησαν, αδιαφορούν και θα αδιαφορούν για να μην πω χάρηκαν, χαίρονται και θα χαίρονται για την καταστροφή που έπαθαν τόσες χιλιάδες οικογένειες από την ιδιωτική ασφάλιση.
    Εκτός αν επιτέλους πρυτανεύσει η λογική και επικρατήσει δικαιοσύνη.

    Υ.Γ
    Όχι άλλο μούσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επί της ουσίας του θέματος δεν μας είπατε όμως τίποτε.
      Στο που και από που θα περικοπούν για να βρεθούν αυτά τα χρήματα για αποζημιώσεις δεν το λέει κανείς.

      Δεν μπαίνω στα ενδότερα και αν το λεγόμενο κράτος το Ελληνικό δημόσιο δηλαδή, έχει την ευθύνη έστω και με την κατηγορία εις βάρος του της πλημμελούς ευθύνης του στην εποπτική του λειτουργία και να καταβάλει αποζημιώσεις από τα λεφτά των φόρων του κόσμου.
      Δηλαδή το δημόσιο να αποζημιώνει τους πολίτες σε αποτυχημένες ιδιωτικές συμφωνίες με την επίκληση το κράτος τι έκανε ! που ήταν το κράτος κλπ..
      Και το κράτος τώρα να μας αποζημιώσει.

      Το αφήνω αυτό , αλλά και στην περίπτωση που υπήρχε αυτή η δυνατότητα δηλαδή να πει ο υπουργός, “ας τα δώσω”, από που θα τα βρει.?
      Θα κόψει και άλλο τις συντάξεις τους μισθούς τα φάρμακα? Θα περικόψει λεφτά από την Άμυνα την παιδεία την πρόνοια? Για να τα κάνει λεφτά αποζημίωσης προς εσάς.?.

      Εδώ και αυτή την στιγμή το κράτος χρωστάει πάνω από 3,7 δις ευρώ σε νοσοκομεία, γιατρούς, διαγνωστικά, φαρμακεία.
      Πάνω από 2 δις είναι οι οφειλές σε υπερωρίες και τα εκτός έδρας των ένστολων.
      Και πόσα χρωστάει ακόμα εδώ και εκεί σε ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΚΟ, σε δημόσια έργα, κλπ .

      Δεν έχω τίποτε εναντίον σας αλλά καλόν είναι να δείτε το πρόβλημά σας στις πραγματικές του διαστάσεις και μην πιστεύετε στα παραμύθια των πολιτικών εν καιρώ αντιπολίτευσης τους, καθώς και σε αυτούς των συλλόγων που σας καλλιέργησαν ψευδείς προσδοκίες.

      Διαγραφή