Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ο Σαλμάς "καρφώνει" τον Άδωνι

 
Εχθροί στο ίδιο κόμμα, φαίνεται πως είναι πλέον ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάριος Σαλμάς. "Μήλα" της έριδος η συμμετοχή των ασθενών στα φάρμακα, αλλά και η μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

2 σχόλια:

  1. Εχθροί στο ίδιο κόμμα και μάλιστα μισητοί εχθροί θα έλεγα ότι είναι οι δυό τους. .... και όχι μια απλή αντιπαλότητα.
    Και σε οποιαδήποτε άλλο κόμμα να ευρίσκονταν αυτοί, η αντίστοιχοι άλλοι και να γίνονταν οι κοσμογονικές αλλαγές που έγιναν στον χώρο της υγείας τα ίδια θα είχαμε.

    Και ειδικά που ο επόμενος υπουργός στην περίπτωση ο Αδωνης δεν κράτησε ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα , γκρέμισε -ανέτρεψε - άλλαξε πράξεις σχέδια αποφάσεις του προκατόχου του υπουργού του Μάριου Σαλμά. ......

    Και ακόμα ποιο βαριά εεεείναιέχθρα , ναι και μίσος θα το πω του Σαλμά προς τον Αδωνη, γιατί το κατά Σαλμα σκεπτικό εινείναι! μας ήρθαν οι τηλεβιβλιόπωλες (οχι δεν ειναι ντροπή η όποια νόμιμη δουλειά) οι άσχετοι με τον ευαίσθητο χώρο των θεμάτων υγείας για να του ανατρέψουν το έργο του.

    Κατ΄εμε δικαιολογημένη να είναι η πίκρα του Σαλμά, στο τι ήξερε από αυτά η στο έμαθε ο μετέπειτα καταλαβών τον υπουργικό του θώκο με τις σπουδές ιστορίας και μόνο να γνωρίζει από τέτοια θέματα.
    Και επειδή ο Σαλμας είναι επίκουρος καθηγητής της ορθοπεδικής χειρουργικής στο "Αττικόν" είναι όντως γνώστης του χώρου της υγείας.

    Έχουμε λοιπόν Σαλμάς Vs Γεωργιάδης.
    Ένας καθηγητής της ιατρικής από την μια πλευρά και ένας καθηγητής της Ιστορίας από την άλλη.

    Και οι δύο ανέλαβαν ένα από τα ποιο κρίσιμα υπουργεία αυτό το της Υγείας, εν μέσω μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης της πατρίδας μας.

    Ο πρώτος λειτουργούσε με άλλη συλλογιστική και με αυτή του ιατρού (με κλαδικό επαγγελματικό συναίσθημα) εν πολλοίς.

    Ο δε δεύτερος ο επονομαζόμενος και ως ο "τρελός" ανέλαβε με εντολή να μην λογαριάσει και ούτε να σκεφτεί κατεστημένα, παγιωμένες αντιλήψεις, νοοτροπίες, συμφέροντα,κυκλώματα, που κυριαρχούν στον χώρο της υγείας , και να διορθώσει κάποια πράγματα.
    Και το κυριότερο να εξοικονομήσει χρήματα από σπατάλες η άσκοπες δαπάνες.

    Εδώ λοιπόν συγκρούστηκαν οι δύο φιλοσοφίες του πρώην και του νυν υπουργού και έχουμε την αναμεταξύ τους πολεμική σύγκρουση.

    Δεν περίμενα κάτι το διαφορετικό.
    Είναι δεδομένα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o sxetikos kai o asxetos diladi-
    se ligo tha mas pite pos ine kalitera sto ipourgio oikonomikon na vrisketai mixanikos aytokiniton

    ΑπάντησηΔιαγραφή