Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Το ΕΕΘ επιδοτεί τη συμμετοχή μελών του στην 79η ΔΕΘ

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, προσκαλεί τις επιχειρήσεις - μέλη του, οι οποίες επιθυμούν να συμμετέχουν στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2014, να το δηλώσουν, ώστε να επωφεληθούν από την ειδική προνομιακή τιμή, που προκύπτει μετά από δική του επιδότηση. 

 Το Επιμελητήριο με την πρωτοβουλία αυτή στοχεύει αφενός στη στήριξη των μελών του και αφετέρου την τόνωση της επιχειρηματικότητας στην πόλη μας. Οι εταιρίες μέλη μας θα φιλοξενηθούν στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8 (Ε.Ε.Θ) και θα εγκατασταθούν σε σταντ εμβαδού 12 τετρ. μέτρων ή πολλαπλάσιων.

Το τελικό ποσό που θα καταβάλει κάθε επιχείρηση που θα συμμετέχει ανέρχεται στα 29 ευρώ ανά τετρ. μέτρο, πλέον Φ.Π.Α. Σε περίπτωση που ο εκθέτης επιθυμεί την ενοικίαση εξοπλισμένου σταντ μπορεί να επικοινωνήσει για λεπτομέρειες με τα γραφεία της ΔΕΘ-HELEXPO (στα τηλέφωνα 2310 291548/2310 291257 κ. Π. Χατζηϊωάννου fax: 2310 291553, e-mail tif3@helexpo.gr).

Στις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν δίνεται η δυνατότητα να διαθέτουν τα προϊόντα τους προς πώληση στο χώρο της έκθεσης με την προϋπόθεση να τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από τον νόμο και τον εσωτερικό κανονισμό της ΔΕΘ προδιαγραφές.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής των επιχειρήσεων μελών του Ε.Ε.Θ. που θα είναι εκθέτες στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ του Επιμελητηρίου, στην οποία θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας, είναι η επιχείρηση να είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και να έχει εξοφλήσει και τη συνδρομή του έτους 2013.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΕΕΘ, τηλ: 2310.271.488 (υπεύθυνος κ. Παύλος Καζαντζίδης), e-mail: grammateia@epepthe.gr

Λόγω του αναμενόμενου μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου