Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Με αγωγή το Ιατρικό Αθηνών κατά της La Vie Assurance για 1.745 εκατ ευρώ

Αγωγή κατά της La Vie Assurance έχει καταθέσει το Ιατρικό Αθηνών ώστε να κατοχυρώσει απαίτηση ύψους 1,745 εκατ. από την ασφαλιστική εταιρία
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

1 σχόλιο:

  1. Σε απλά νεοελληνικά να το πούμε ?
    Αυτό το θέμα της ανάρτησης..... "Αγωγή κατά της La Vie Assurance έχει καταθέσει το Ιατρικό Αθηνών ώστε να κατοχυρώσει απαίτηση ύψους 1,745 εκατ. από την ασφαλιστική εταιρία . .................

    Η La Vie Assurance , ειναι κάτι που γνωρίζει και ο τελευταίος των παροικούντων την Ιερουσαλήμ,

    Ενα δημιούργημα ηταν του κου Αποστολόπουλου του Ιατρικού Αθηνών, με το σκεπτικό του οτι εχει απο τα καλλίτερα νοσηλευτικά κέντρα στην Ελλάδα , και γιατι να μην το εκμεταλλευτεί στο έπαρκον και απο μόνος του αντι να περιμένει και να κοντράρεται με τις αλλες ασφ. εταιρείες?

    Προσπέκτους της La Vie ευρίσκονταν σε ολα τα σαλονια αναμονής,στους χώρους των εξωτερικών ιατρείων , και σε στάντ σε ορόφους των νοσοκομείων του ομίλου του.

    Απαγορευτικές δεν μπορώ να πώ οτι ηταν οι τιμές των ασφαλίστρων, νομίζω οτι ισως και καλλίτερες στα προγράμματά του πάντα σε σύγκριση με ομοειδή του ανταγωνισμού.

    Κάπου δεν περπάτησε η προσπάθειά του ¨η δεν ειχε τους κατάλληλους ανθρώπους για να τρέξουν το θέμα , και πολλά αλλα, και να περίμενε να προσελκύσει μόνο απο τα προσπέκτους των σαλονιών πελάτες.

    Δεν γνωρίζω αν ειχε δοθεί και σε ανεξάρτητους διαμεσολαβητές η προώθηση αυτων των νοσοκομειακών προγραμμάτων.

    Και τωρα το Ιατρικό Αθηνών στρέφεται κατα της θηγατρικής του εταιρείας..
    Νομικά παιχνίδια και τερτίπια ειναι αυτά.
    Για να περισώσει κιαι να κατοχυρώσει την επιστροφή τους τα εγγυητικά κεφάλαια και οτι αλλα κεφάλαια εχει βάλει σε αυτην την εταιρεία, μέσω απαιτήσεων προέβη το Ιατρικό σε αυτη την αγωγή.

    Αυτο της ανάρτησης σε απλά νεοελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή