Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

WBN: Νέες δομές επικοινωνίας & Marketing


Η WBN (Worldwide Broker Network™), που ιδρύθηκε το 1989, δημιούργησε καινούργιες δομές επικοινωνίας για να αναπτύξει το «εταιρικό προφίλ» της ως του μεγαλύτερου Δικτύου Ανεξαρτήτων Μεσιτών Ασφαλίσεων παγκοσμίως.


Για τον σκοπό αυτό πρόσφατα ενέταξε στις δυνάμεις της τον κ. Howard Kalt, πολύπειρο στέλεχος της ασφαλιστικής βιομηχανίας στον τομέα των P.R, προκειμένου να συνεργαστεί με το Marketing Communications Advisory Committee της WBN, που αποτελείται από εκπροσώπους των Μεσιτών-Μελών, από κάθε μία από τις 6 γεωγραφικές περιοχές του κόσμου.

Όπως δήλωσε ο Bruce Basso, WBN΄s Chief Executive Officer : « As we prepare to celebrate our 25th anniversary in 2014, it΄s appropriate that the WBN brand becomes even more visible to carriers and benefit resources, to clients and prospects, as well as to the professionals on career tracks within our partner firms, which they remain totally independent in their marketplaces, but together they provide increasing purchasing power and technology, high quality service to clients expanding beyond their home borders».

 Η WBN εκπροσωπείται σήμερα από 100 ανεξάρτητες Μεσιτικές Εταιρείες σε 79 χώρες, που απασχολούν 17000 εργαζομένους και πραγματοποιούν US$30 δις ασφάλιστρα, συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες παγκόσμια.

Η Comergon, που εκπροσωπεί την WBN από το 2006 στην Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο, ιδρύθηκε το 1997 και εξειδικεύεται κυρίως σε ελληνικούς και πολυεθνικούς ασφαλιστικούς λογαριασμούς επιχειρήσεων που καλύπτουν όλο το φάσμα κινδύνων, όπως Περιουσίας, Ευθυνών, Ομαδικών κλπ.

Όπως δήλωσε ο Γεώργιος Ζαφειρίου Πρόεδρος και CEO της Comergon: «η εκπροσώπηση & συμμετοχή μας στην WBN δίνει πρόσβαση στους ασφαλισμένους μας σε συνεχή πληροφόρηση για τα τεκταινόμενα της ασφαλιστικής αγοράς καθώς επίσης και τις λεπτομέρειες της ασφάλισής τους συνεχώς, 7 ημέρες την εβδομάδα, μέσω της ιδιόκτητης online πλατφόρμας WBNet που αποτελεί ένα global information management system. Οι ασφαλιστικές καλύψεις και οι παροχές προσωπικού δεν σταματάνε πλέον στα σύνορα της χώρας μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου