Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Δωρεάν κάρτες υγείας της MetLife Alico σε άστεγους από την ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas και τα My market


H ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas, με αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων της, συνολικής αξίας 20€ ανά απόδειξη, αποκλειστικά στα καταστήματα My market θα διαθέτει 1€ για ετήσιες κάρτες υγείας της ασφαλιστικής εταιρίας MetLife Alico, οι οποίες θα διανεμηθούν σε πάνω από 200 άστεγους συνανθρώπους μας.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

5 σχόλια:

  1. Με μια στοιχειώδη λογική σκέψη ο καθένας μας ας αναρωτηθεί.
    Αυτό θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημα απέναντι στους άστεγους, κατατρεγμένους, πεινασμένους συνανθρώπους μας?
    Μια κάρτα υγείας στην τσέπη τους?
    Οι απεριόριστες επισκέψεις στις βασικές ιατρικές ειδικότητες, και η 24ωρη τηλεφωνική δυνατότητα επικοινωνίας?
    Και όχι φυσικά το πού την κεφαλήν να κλείνουν? , το ένα πιάτο ζεστό φαγητό, ένα ρούχο να ντυθούν, κάπου να έχουν ζεστό νερό να πλυθούν?

    Ναι και τους γιατρούς τους χρειάζονται.
    Αλλά ευτυχώς η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί ακόμα.
    Πολλοί γιατροί ευτυχώς τους προστρέχουν ακόμα απολύτως δωρεάν, είτε μέσα στα κρατικά νοσοκομεία, είτε με τις κινητές ιατρικές μονάδες στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, είτε στα ιατρεία αλληλεγγύης των κατά τόπους μητροπόλεων.

    Κύριοι της ΕΛΑΙΣ - Unilever HELLAS @ τα σούπερ μάρκετ My market θα έλεγα ότι θα ηταν αξιέπαινη η προσπάθειά σας αν αυτή η κάρτα κάλυπτε και την αξία των φαρμάκων σε αυτούς που θέλετε να παράσχετε προστασία.

    Αλλά δυστυχώς το είδατε ευκαιρίας δοθήσεις των ημερών αυτών, μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για διαφήμιση.
    Είμαι σίγουρος ότι η παράδοση καρτών θα γίνει υπό την κάλυψη της τηλεόρασης και άλλων μέσων ενημέρωσης.
    Τι ποιο δωρεάν για εσάς διαφήμιση λοιπόν?

    Παλαιά αυτά τα κόλπα τα επονομαζόμενα και "Αμερικανιές".
    Και απορώ πως δέχτηκε να μπει σε αυτό το παιχνίδι και η Metlife Alico.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαννης Γ. δεν μας προσεφερες καμια επιπλεον γνωση αξια λογου παλικαρι μου!! αντιθετα μας εφαγες τον χρονο μας με μια αποψη σου που ειναι μακραν του ρεαλισμου της παρουσης καταστασης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ανώνυμος7 Ιανουαρίου 2014 - 5:59 μ.μ......... Για πες μου παλικάρι μου,
      Σαν τι είδους επιπλέον γνώση θα θέλατε? η έστω απλά , τι είδους γνώση?.

      Νομίζω ότι εξέθεσα στο παραπάνω σχόλιό μου με σαφήνεια αυτά που έγραψα.

      Μάλλον ενοχλούν οι αλήθειες όταν λέγονται η αποκαλύπτονται για κάποιες περίεργες καταστάσεις η κινήσεις. .

      Ναι γιατί αξίζει το ξεμπρόστιασμα σε αυτούς που εμπορεύονται την ανθρώπινη δυστυχία και θέλουν δήθεν να μας παρουσιαστούν και ως φιλάνθρωποι.

      Και εάν αυτή η ενέργεια των εταιρειών για κάρτα υγείας, με το να προσφερθεί σε μια ομάδα δυστυχισμένων ανθρώπων είναι κατά τα λεγόμενά σας μια καλή και σωστή ρεαλιστική ενέργεια και εντός της παρούσης κατάστασης !!, τότε λυπάμαι έχει χαθεί το όποιο μέτρο κρίσεως.

      Διαγραφή
    2. Ρε Γιαννη Γ. επιτελους κοψε τις ανουσιες παρατηρησεις σου. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ τιποτα! Απλα σου αρεσει να μιλας και νομιζεις ότι τα ξερεις όλα και μαλιστα πρεπει να μας τα πεις ώστε να εχουμε καιμεις την δικη σου αποψη!! Φανταζομαι εισαι ο κλασικος «πατριωτης» που γυρναει το κεφαλι μολις ακουσει καποιον να φωναζει: «Προεδρε-προεδρε»!

      Διαγραφή
    3. @ Ανώνυμος14 Ιανουαρίου 2014 - 4:56 μ.μ....
      Ρε ανώνυμε !! Μάλλον είσαι οπαδός και υποστηρικτής της θεωρίας "Μην μιλάς μην γελάς κινδυνεύει η Ελλάς". Όχι αγαπητέ μου. Όχι στην Ραγιαδίστικη νοοτροπία ακόμα και στην σημερινή εποχή . Τι είναι αυτά που ΄μας έγραψες?
      //ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ τίποτα! //.
      Πως ξέχασες να προσθέσεις αφού δεν και μην το ένα, δεν και μην το άλλο κατά κάποιο τρόπο και την άποψη¨" Αφου ειναι έτσι και το σφάξε με Αγά μου για να αγιάσω".

      Εγώ αγαπητέ μου δεν μπορώ να καταπίνω αμάσητα , να αποδέχομαι καταστάσεις που κάποιοι τις θεωρούν επίτευγμα η εξυπνάδα η μεγαλοψυχία παροχής, γιατί αυτοί νομίζουν ότι όλος ο άλλος κόσμος είναι κοινωνία ανεγκέφαλων ανθρώπων.
      Και το κυριότερο να μην σωπαίνω. Ε! Αν ενοχλούν αυτά που γράφω. Τι να γίνει. Πάντως εναν τεκμηριωμένο αντίλογο θα χαιρόμουν να είχα.

      Διαγραφή