Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ασφαλιστικές: Φοβούνται κύμα εξαγορών συμβολαίων μετά τις νέες ρυθμίσεις

Οι νέες ρυθμίσεις που προωθούνται με το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στους όρους των ασφαλιστικών συμβολαίων για ασφαλίσεις ζωής και συνταξιοδοτικά προγράμματα, προκαλούν αντιδράσεις και προβληματισμούς στην ασφαλιστική αγορά.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

1 σχόλιο:

  1. Δεν βλέπω το κακό στις νέες ρυθμίσεις. Όποιος έχει σωστούς ασφαλιστές και πελάτες δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
    Κάποιος που θέλει να επενδύσει σε ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα το έχει σκεφτεί καλά και σίγουρα το έχει ψάξει πάρα πολύ καλά. Σίγουρα θα έχει πάρει και σωστή ενημέρωση από τον ασφαλιστή του, οπότε δεν βλέπω τον λόγο γιατί να το ακυρώσει στον πρώτο χρόνο...!!

    Βέβαια υπάρχουν και οι ασφαλιστές που βάζουν αβέρτα κόσμο χωρίς την σωστή ενημέρωση, δεν λέω κοροϊδία για να μην παρεξηγηθώ, απλά και μόνο για πιάσουν μπόνους κτλ οφέλη από την εταιρεία τους.
    Αν αυτό είναι που φοβούνται οι εταιρείες τότε θα πρέπει να ψάξουν τα εν οίκο τους και να δώσουν στον κοσμάκι τα δικαιώματα που πρέπει να έχει.
    Ας δίνουν μπόνους στους ασφαλιστές τους και στους πράκτορες τους στον δεύτερο ή στον τρίτο χρόνο που μένει ένα τέτοιο ασφαλιστήριο στην εταιρεία και όχι με το που το φέρνουν, έτσι δεν θα έχουν θέμα με το φέρνει κάποιος ασφαλιστήριο σήμερα και σε 2 μήνες φεύγει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή