Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

«Φοβάται για την ζωή του…» ο Παύλος Ψωμιάδης

Φόβους για την σωματική ακεραιότητα και την ζωή του προφυλακισμένου πρώην προέδρου της Ασπίς Πρόνοια Π Ψωμιάδη εξέφρασαν οι δικηγόροι του, στην δίκη που γίνεται για την υπόθεση της πλαστής επιταγής προς την εποπτική αρχή των ασφαλιστικών εταιριών.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

2 σχόλια:

  1. φοβαται .....και που ειναι τα αχαμνα που κουβαλαει και τα εδινε στους απελπισμενους επενδυτες του στην αιθουσα της ευελπιδων ....!!! αρχες δεκεμβριου του 2011 ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η λογοκρισια ειναι ενα μεσο αντιμετωπισης της αληθειας και θυμωσης αυτής . Ενω εθεσα στην διαθεση σας την γνωμη μου ,γι΄αυτο το ανθρωπομορφο τερας που λεγεται ψωμιαδης ,δεν δημοσιευσατε ποτε ,την αποψη μου . Πως αφου ειχε τα κοτσια να δειχνει τα αχαμνα του ,και να δηλωνει πως οι επενδυτες του θα παρουν αυτά αντι των χρηματων τους ,σημερα γιατί ...φοβαται αφου εχει τα κοτσια ,ας βγει να περπατησει στους δρομους της Αθηνας . Ο εγκληματιας ......ντρεπομαι που καποτε ημουν συνεργατης του. Ντρεπομαι που ειχα εναποθεσει ολα μου τα ονειρα και ολες μου τις οικονομιες σε εναν τυχοδιωκτη . Σε εναν ανθρωπο που τελικά ο μονος του σκοπός ηταν να κοροιδεψει το επενδυτικο του κοινό , και τους συνεργατες του,που του ειχαν τυφλή εμπιστοσυνη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή