Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

H Interlife τώρα και στο iphone





H  τεχνολογία εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμού και η Interlife ακολουθώντας τις εξελίξεις δημιούργησε μια εφαρμογή για Smart Phones και Tablets, έτσι ώστε να μπορεί ο χρήστης να έχει οποιαδήποτε στιγμή, μια ενδεικτική τιμή για τα ασφαλιστικά προγράμματα του Κλάδου Αυτοκινήτου.

Η παραπάνω εφαρμογή αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για πελάτες,  συνεργάτες,  αλλά και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να κάνει έρευνα αγοράς ή να ασφαλιστεί στην INTERLIFE. «Κατεβάζοντας» δωρεάν την εφαρμογή Interlife στο App Store  της Apple,  ο χρήστης μπορεί να δει σύντομο προφίλ της Εταιρίας και περιγραφή των καλύψεων όλων των Προγραμμάτων Ασφάλισης Επιβατικών Αυτοκινήτων (Basic, Triplex, Quatro, Minikasko, Teilkasko, Vollkasko). Επιπλέον, ο καθένας μπορεί απλά, γρήγορα και αξιόπιστα να τιμολογήσει το Ασφαλιστικό πρόγραμμα της επιλογής του για το όχημά του και να επικοινωνήσει με την Εταιρία ή να απευθυνθεί στον ασφαλιστή του. Προς το παρόν η εφαρμογή αφορά μόνον ασφαλιστικά προγράμματα Επιβατικών Αυτοκινήτων.

H INTERLIFE,  στοχεύοντας στην καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση συνεργατών και πελατών σύντομα θα «ανεβάσει» τιμολογήσεις και άλλων χρήσεων αλλά και άλλων ασφαλιστικών προγραμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου