Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Απεργούν με αίτημα να μην δουλέψουν την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Εθνική Ασφαλιστική!

Μάλλον θα πρέπει να μπει στα ρεκόρ Γκίνες ή στις πιο περίεργες απεργίες, η απεργία που φέρεται να κήρυξε ο Σύλλογος των Εργαζομένων στην Εθνική Ασφαλιστική, με αίτημα να μην δουλέψουν την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου , επειδή είναι προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς !

Διαβάστε αυτό το άρθρο:

8 σχόλια:

  1. mallon esy tha mpeis sto rekor gkines me auta pou grafeis!!!mathe prwta k meta mila!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kati pio safes re paidia mporei na mas pei kapoios ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. stilte tous spiti mia kai kali. paizoun me ta merokamata ton asfaliston kai tis oikogeneies toys,ntropi kai esxos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτό θέλησε η διοίκηση της εταιρίας να βγει, αυτό αναμεταδίδουν (αναμασούν) όλοι. Στην εταιρία υπάρχει από το 1984 η δυνατότητα να παίρνουν μια μέρα άδεια εκ περιτροπής οι εργαζόμενοι στις 3 μεγάλες εορτές. ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ, δηλαδή εργάζεται η εταιρία αλλά με λιγότερο προσωπικό. Αυτό ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ φέτος και το Σωματείο κύρυξε απεργία. Φυσικά διέδωσε ψευτιές στο Τύπο, τον φίλιο Τύπο προς τέτοια τέρατα, Έθνος, Βήμα, Μέγκα κλπ... Επόμενο βήμα οι σημερινές "καταγγελίες" από τη διοίκηση στους Παπαγαλέα και Παπαγαλάκη του πρωινού Μέγκα, "ότι ο μέσος όρος μισθών στους 1000 υπαλλήλους της εταιρίας είναι ΠΕΝΤΕ χιλιάδες ευρώ". Σας θυμίζει λίγο ΟΣΕ? ΕΘΕΛ? Ε, το επόμενο βήμα θα είναι να κοπούν οριζοντίως 20-25% οι μισθοί και από αυτή την εταιρία. Διαφορά από τον ΟΣΕ: εκείνος χρώσταγε 1,5 δις, η Εθνική είναι κερδοφόρα και εισηγμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΓΟΡΕΨΑΝ!Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ντροπη ντροπη ντροπη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ti lete vre seis!! akou KERDOFORA!! to allo me ton TOTO to ksereis file?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι κερδοφόρα όπως η ΕΡΤ που παίρνει τα λεφτά μέσω ΔΕΗ και λέει ότι είναι κερδοφόρα. Έτσι και η Εθνική τα χώνει η τράπεζα από πίσω και είναι κερδοφόρα... Αλλά δεν φταίει κανας άλλος έλεγαν με την παρακολούθηση από την τράπεζα της Ελλάδος θα άλλαζαν πολλά στην αγορά... εγώ μια από τα ίδια τα βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή