Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Στις αστυνομικές αρχές η υπόθεση «Πρώτη» και Χριστοφή-Κωνσταντίνου

Στο στόχαστρο των αστυνομικών αρχών μπαίνει τις επόμενες μέρες το επιχειρηματικό και φιλικό περιβάλλον των δύο συλληφθέντων
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοί μου φίλοι σας παραθέτω αυτούσιο ένα κομάτι από την συνέντευξη του Νομπελίστα Οικονομολόγου Χριστόφορου Πισσαρίδη στις 26 Σεπτεμβρίου στην Καθημερινή "Ριζοσπαστικές αναπτυξιακές στρατηγικές είναι ατελέσφορες εάν η κοινή γνώμη δεν πεισθεί πως επίκειται σοβαρή πάταξη της διαφθοράς και βελτίωση της εφιαλτικής ανεπάρκειας του Δημόσιου. Το κοινό θα πεισθεί για πραγματικές αλλαγές εάν δει σε ένα χρόνο πράγματα πρωτάκουστα για την Ελλάδα, π.χ. κατακλυσμό μεγάλων δημόσιων έργων, πολιτικοί παραιτούμενοι από σκανδαλώδη προνόμια και φυλάκιση κραυγαλέων σφετεριστών δημόσιου χρήματος."
    Αυτό τα λέει όλα για το τι πρέπει να κάνει η δικαιοσύνη στους κραυγαλέους σφετεριστές που μόνο αρχίζουν από τον Χριστοφή. Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ακόμα στα χέρια τους ασφαλιστρα και τα διαχειρίζονται με τον ίδιο τρόπο. Απλώς κοιτάξτε τους συναλλασσόμενους με τον Χριστοφή, πρώην συνεταίρους κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή