Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Η Interlife Ασφαλιστική στο 2ο Forum Εργασίας του ΟΑΕΔ

Με γνώμονα την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη η Interlife Ασφαλιστική, συμμετείχε στο 2ο Forum Εργασίας που διοργάνωσε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) στις 22 & 23 Οκτωβρίου στον εκθεσιακό χώρο του Βελλίδειου Συνεδριακού χώρου της HELLEXPO.


Η INTERLIFE με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας μέσα από αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό, συνεχίζει την εκπόνηση του δικού της προγράμματος απασχόλησης με τρία σημεία αιχμής: 

·   Μεταφορά πόρων από τα γενικά έξοδα με σκοπό την πρόσληψη στην εταιρεία νέων στελεχών υψηλής κατάρτισης και εξειδίκευσης 
·    Αύξηση του επιπέδου κατάρτισης των εργαζομένων
· Αναδιάρθρωση των λειτουργιών της εταιρείας με βάση τα σημεία υπεροχής του κάθε εργαζόμενου με στόχο την βελτιστοποίηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Περισσότερα από 6.000 άτομα συμμετείχαν στο Forum και μέσα από διαδραστικές ενέργειες και σύγχρονες μεθόδους όπως workshops, οι Ευκαιρίες Καριέρας είχαν σαν στόχο την διεκδίκηση απασχόλησης και την ενημέρωση για τις εργασιακές συνθήκες.

Κατά την διάρκεια του Forum διενεργήθηκαν συνεντεύξεις των ενδιαφερομένων, από τον Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού της INTERLIFE κ. Αθανάσιο Πρόιο, προκειμένου να καλυφθούν διαθέσιμες θέσεις εργασίας και δόθηκε η δυνατότητα γνωριμίας με το αντικείμενο εργασιών της ασφαλιστικής εταιρίας.

Η εταιρεία ενημέρωσε όλους τους συμμετέχοντες για τις προσφερόμενες θέσεις απασχόλησης, προέβη σε προσωπικές συνεντεύξεις και αξιολογήσεις βιογραφικών σημειωμάτων που κατατέθηκαν και ήδη έχει καλέσει τους πρώτους υποψηφίους για επιπλέον συνεντεύξεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σκοπός της παρουσίας της INTERLIFE στο Forum δεν ήταν η προσέλκυση εξωτερικών συνεργατών αλλά μόνιμου έμμισθου προσωπικού που θα απασχοληθεί σε διάφορα τμήματα της εταιρείας.

Τέλος, η INTERLIFE Ασφαλιστική δεσμεύθηκε για την στήριξη στο μέλλον των δράσεων του ΟΑΕΔ αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού που διεκδικεί ίσες ευκαιρίες στην απασχόληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου