Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Με προβλήματα ξεκίνησε η δίκη για το σκάνδαλο της ασφαλιστικής Ασπίς

Πηγή: asfalisinet.gr

Χωρίς την παρουσία του επιχειρηματία Παύλου Ψωμιάδη, αν και κρατούμενος, ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή και θα συνεχιστεί την 1η Ιουλίου η πρώτη ποινική δίκη σε βάρος του, η οποία αφορά την «πλαστή εγγυητική επιστολή», ύψους 550 εκατ. ευρώ, που φέρεται ότι προσκόμισε ο ίδιος στην Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης, προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί η ασφαλιστική Ασπίς Πρόνοια.
 
Η υπεράσπιση υπέβαλε αίτημα αναβολής της δίκης, λόγω προβλημάτων υγείας του προσωρινά κρατούμενου κατηγορουμένου, που είχε διακομιστεί σε νοσοκομείο.


Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου, εκτός των επενδυτών, παράσταση πολιτικής αγωγής δήλωσε και το ελληνικό Δημόσιο, απέρριψε το αίτημα και διέκοψε τη διαδικασία για την 1η Ιουλίου.

Στο εδώλιο παραπέμπεται να δικαστεί και ο καταζητούμενος συνεργάτης του Ανδρέας Λοίζου σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης.

4 σχόλια:

  1. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ;
    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΦΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ..
    ΣΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΚΗ ΚΑΤΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ Σ ΥΛΛΟΓΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ .ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ,ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΩΩΘΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρεπει να τελειωνετε με τον ανθρωπο αυτο. είναι ο αποηχος μιας αλλης εποχης .πρεπει να τον οδηγησετε στην λύτρωση . περιμενει πληθος αθωων την δικαιωση .πρεπει να το παρετε αποφαση ,ειναι ισως μεγαλυτερο το σκανδαλο απο αυτο της σιμενς ,της παραγκας κλπ .ο ανθρωπος ήταν αετος μπορουσε να οργανωνει τοσο καλά τα πληθη που να τα οδηγει στην καταστροφη ,πρεπει να τελειωνετε αμεσα μαζι του .οσο δεν καταδικαζεται τοσο θα αιωρείται πανω απο τα κεφαλια μας η απειλή της αθώωσης του παύλου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 75 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΩΝ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΜΑΛΟΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΑΠΕΙΝΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή