Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Δύο Ενδιαφέρουσες Ιστοσελίδες…

Πηγή: insurancedaily.gr 
Σας πληροφορούμε ότι λειτουργούν δύο ιστοσελίδες τις οποίες αξιολογήσαμε πολύ χρήσιμες για τους Μαχόμενους Ασφαλιστές. 

Η μία διεύθυνση είναι: www.govwidgets.gr και συγκεντρώνει πολλές χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις επιχειρήσεις. Είναι χρήσιμη, όχι μόνον για τους Μεσίτες, Πράκτορες και Ασφαλιστές Ζωής που ασχολούνται με Εταιρικές Ασφαλίσεις και συμμετέχουν σε Διαγωνισμούς Ασφάλισης, αλλά και για του Πελάτες τους. 

Μία Πρακτική η οποία παράγει Επαγγελματισμό και αυξάνει την “Αφοσίωση” των Πελατών, είναι ένα καλογραμμένο και σύντομο συνοδευτικό σημείωμα προς τους Μεγάλους Πελάτες σας, ενημερώνοντάς τους για την ύπαρξη της ιστοσελίδας. Αγαπητέ Πελάτη:  Παρόλο που είναι πιθανόν να γνωρίζετε την ύπαρξη της εν λόγω ιστοσελίδας, θεώρησα σκόπιμο να σας την στείλω γιατί πράγματι είναι χρήσιμη. Φιλικά, Ασφαλιστικός Πράκτορας.

Η δεύτερη ιστοσελίδα βρίσκεται στη διεύθυνση: www.startupgreece.gr και περιλαμβάνει πολλές χρήσιμες πληροφορίες για όλες τις Νέες Επιχειρήσεις. Να την επισκεφτείτε και να χρησιμοποιήσετε όλο το πληροφοριακό υλικό που προσφέρει για τους πελάτες σας που ξεκίνησαν τη δική τους επιχείρηση. Ένα παρόμοιο συνοδευτικό σημείωμα είναι εξίσου εφικτό.

Η υπηρεσία govWIDGETS χρησιμοποιεί το Opendata API του ΔΙΑΥΓΕΙΑ προκειμένου να σας παρέχει δυνατότητες αυτόματης αναλυτικής αναζήτησης και ενημέρωσης όσων στοιχείων αναρτώνται στο δικτυακό τόπο του ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Μέσα από τις σελίδες μας έχετε τη δυνατότητα να κάνετε επιλογές σχετικά με τους φορείς, τις θεματικές ενότητες και τους τύπους αποφάσεων προκειμένου να παρακολουθείτε ό,τι αναρτάται στο δικτυακό τόπο ΔΙΑΥΓΕΙΑ εύκολα και απλά. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό, fully customized, widget προκειμένου να μπορείτε να παρουσιάζετε στην προσωπική σας σελίδα τις αναρτήσεις που επιθυμείτε. Η πληροφορία που παρουσιάζεται στο δικτυακό τόπο αντλείται εξ ολοκλήρου από το δικτυακό τόπο ΔΙΑΥΓΕΙΑ χρησιμοποιώντας το Open API που προσφέρεται και δεν αποθηκεύεται τοπικά. Η υπηρεσία μας αποτελεί απλώς έναν ενδιάμεσο κρίκο ανάμεσα σε εσάς και τις υπηρεσίες που παρέχονται από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ προκειμένου να είστε σε θέση να παρακολουθείτε αναλυτικά κάθε πληροφορία που ενδεχόμενα είναι χρήσιμη για εσάς.  Η υπηρεσία παρέχεται από την εταιρεία TetraBytes. Για κάθε σχόλιο, απορία, ή πρόβλημα που παρατηρείτε στην υπηρεσία μας παρακολούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@govwidgets.gr Για ένα σύντομο tutorial της υπηρεσίας δείτε το βίντεο στην ενότητα Τι είναι το gW?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου