Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ριζικές Τροποποιήσεις του Συντάγματος από τον ΓΑΠ;

Πηγή: insurancedaily.gr

Τον καθηγητή της Νομικής, Νίκο Αλιβιζάτο διάλεξε ο ΓΑΠ να ηγηθεί ομάδας 20 Επιστημόνων οι οποίοι θα επιμεληθούν “Ριζικών Τροποποιήσεων” του Ελληνικού Συντάγματος το οποίο θα θέσει στην Κρίση του Λαού με Δημοψήφισμα!

Παρόλο που ο Νίκος Αλιβιζάτος είναι “φίλος” του Ε. Βενιζέλου και του Κ. Σημίτη, θέλουμε να πιστεύουμε ότι “Κάτι” θα γίνει! Όμως, μέσα μας λέμε: “Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε”! 

Λέτε, να ψηφίσουν Νέες Διατάξεις του Συντάγματος που θα διαχωρίζουν τελείως τις τρεις Εξουσίες της Δημοκρατίας και θα επιτρέπουν στις δύο από τις τρεις Εξουσίες να Ελέγχουν Εισαγγελικά και Δικαστικά τη Μία Εξουσία και να αρχίσουμε να βλέπουμε σιδηροδέσμιους Υπουργούς  να ανεβαίνουν τα σκαλιά της Εισαγγελίας; 

Να το δούμε και να μην το Πιστέψουμε! Λέτε, να Διαχωρίσουν τελείως το Κόμμα από τη Διακυβέρνηση του Κράτους; Λέτε να δούμε Τεχνοκράτες Υπουργούς, εντελώς Ακομμάτιστους και φυσικά όχι Βουλευτές, να Διοικούν τα Υπουργεία σε δύο Διοικητικά Επίπεδα, Επιτελικό και Λειτουργικό, ένα σύστημα που αποκλείει τη Διαφθορά σε μεγάλο βαθμό; Να το δούμε και να μην το Πιστέψουμε! 

Λέτε να δούμε πραγματικό Συνδικαλισμό και να απαγορευτεί Συνταγματικά ο Κομματικός Συνδικαλισμός; Να το δούμε και να μην το Πιστέψουμε! Λέτε να Καταργηθούν τελείως όλες οι Κομματικές Παρεμβάσεις στις ΔΕΚΟ, στην Παιδεία, στους Φοιτητές, στους Συλλόγους; Να το δούμε και να μην το Πιστέψουμε! Λέτε να Καταργηθεί τελείως το “Υπουργείο Δικαιοσύνης”; Να το δούμε και να μην το Πιστέψουμε!

Λέτε να Ανεξαρτοποιηθεί τελείως η Τοπική Αυτοδιοίκηση και να καταργηθεί ο Κομματικός Κυβερνητικός Γενικός Διευθυντής που θα καταργεί την Ανεξαρτησία των Περιφερειαρχών και των Δημάρχων; Να το δούμε και να μην το Πιστέψουμε! Λέτε να Επανέλθει η χρησιμοποίηση της βιντεοσκόπησης στη Δικαιοσύνη όταν αποδεικνύει ότι “Κλέβουν” οι Υπουργοί και οι Συνεργάτες τους; Να το δούμε και να μην το Πιστέψουμε! Μάλλον θα διαπιστώσετε “Πασαλείμματα” για να προσπαθήσουν να μας κοροϊδέψουν για άλλη μια φορά!  

Αυτά τα λίγα περιλαμβάνονται στη Διακήρυξη της “Σιωπηλής Πλειοψηφίας” και στις οκτώ Επαναστατικές Μεταρρυθμίσεις που προτείνει, προκειμένου η χώρα να μπορέσει να Κυβερνηθεί και να Εκπληρώνει τις Δέκα συγκεκριμένες Υποχρεώσεις και Καθήκοντα που έχει απέναντι στους Πολίτες. 

Δηλώνουμε, πώς αν ο ΓΑΠ κατορθώσει και περάσει αυτά τα “πέντε” πράγματα που δυσκολεύουν σε μεγάλο βαθμό την Ανεπάρκεια και τη Διαφθορά, όχι μόνον θα “Σώσει” τη χώρα μας, αλλά θα ανακηρυχθεί και Εθνάρχης! Παρόλο που δεν το Πιστεύουμε, το Ευχόμαστε. 

Ο Στόχος μας είναι η Πατρίδα μας και το Μέλλον των Παιδιών μας να εξασφαλιστεί σε Υγιείς Βάσεις και να σταματήσει η Σιχαμένη Εκμετάλλευση και Καταλήστευση των Δημοσίων Κοινόχρηστων Δαπανών του Κράτους που έχει περάσει το 50% του Προϋπολογισμού! Αν θέλετε να διαβάσετε τη Διακήρυξη της “Σιωπηλής Πλειοψηφίας” επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της: www.siopili.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου