Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Γενικευμένη η εφαρμογή των “μπόνους” με call girls σε στελέχη επιχειρήσεων στην Γερμανία

Πηγή: asfalisinet.gr

Στον απόηχο του πρωτοφανούς σκανδάλου που αποκαλύφθηκε στην Γερμανία για πάρτι οργίων σε εκπαιδευτικό ταξίδι στελεχών σε μια απο τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της Γερμανίας, το περιοδικό Ντερ Σπίγκελ εντόπισε μια απο τις 20 ιερόδουλες που συμμετείχαν στο “αμαρτωλό” πάρτι, η οποία σύμφωνα με το περιοδικό προβαίνει σε νέες αποκαλύψεις για αυτά τα πάρτι ,επισημαίνοντας οτι είναι συνηθισμένη πρακτική.
 
Η 32χρονη Μονίκ, που συμμετείχε παρτι της ασφαλιστικής εταιρίας διοργάνωσε το όργιο με τη συμμετοχή 20 ιερόδουλων έναντι 300.000 ευρώ σε χαμάμ στη Βουδαπέστη πριν από τέσσερα χρόνια για να ανταμείψει τα στελέχη της, αναφέρει στο περιοδικό.

Προσλήφθηκε για ανάλογο σκοπό πολλές φορές στο παρελθόν. Αρχικά, οι προσκεκλημένοι κύριοι προσποιούνται ότι είναι έκπληκτοι, γελάνε, εμφανίζονται ντροπαλοί και δείχνουν τις βέρες τους. Ομως, μετά από μερικά ποτά οι βέρες εξαφανίζονται, η ντροπή χάνεται και το πάρτι αρχίζει.

«Στο τέλος δε σταματά με τίποτα η σεξουαλική όρεξή τους και εκείνοι που δηλώνουν ότι έχουν ένα ευτυχισμένο γάμο αποδεικνύονται οι πιο θερμοί» δηλώνει η Μονίκ.

Η Μονίκ έχει προσκληθεί σε όργια που διοργανώθηκαν από μεγαλοεπιχειρήσεις για στελέχη τους στο Πότσνταμ και αλλού στη Βαλτική Θάλασσα σε ξενοδοχεία και σε πολυτελείς εξοχικές κατοικίες Η αμοιβή είναι υψηλή διότι οι διοργανωτές ξοδεύουν πολύ χρήμα για τα όργια.

2 σχόλια:

  1. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ..............
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ [ΚΥΡΙΑ ] ΑΥΤΗ ΣΤΡΑΒΑ ΤΗΣ ΠΗΓΕ
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΖΕΤΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ..........ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΣΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ, ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΣΥ ΠΕΛΑΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΝΙΦΑΡΕΙ ΚΟΚΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ..........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗΣ) ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή