Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Εκπτωση στη βενζίνη σε πελάτες της ΕΤΕ

Πηγή: Καθημερινή
Αμεσο κέρδος 3% με τη μορφή έκπτωσης στις αγορές τους εξασφαλίζουν οι πελάτες της Εθνικής Τράπεζας που προμηθεύονται βενζίνη από τα πρατήρια Shell, κάνοντας χρήση των πιστωτικών καρτών της τράπεζας και του προγράμματος επιβράβευσης πελατών «Go National». 

Η συμφωνία υπεγράφη από την Εθνική Τράπεζα και την Coral Α.Ε. που είναι ο δικαιούχος των πρατηρίων Shell στην Ελλάδα και τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιουνίου. 

Με τη συμμετοχή των πρατηρίων της Shell, το πρόγραμμα διευρύνεται και ενδυναμώνεται, αφού οι κάτοχοι της κάρτας «Go», οι οποίοι επιλέγουν να προμηθεύονται βενζίνη ή οποιαδήποτε άλλα είδη από πρατήρια της Shell, θα έχουν χρηματικό όφελος 3% επί της αξίας της σχετικής αγοράς, ενώ θα μπορούν να εξαργυρώσουν το κέρδος που έχουν συγκεντρώσει στην κάρτα τους από προηγούμενες αγορές τους.

Ο γενικός διευθυντής λιανικής τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας, κ. Α. Αθανασόπουλος, επεσήμανε ότι «η συνεργασία εξασφαλίζει σε μια ευρεία βάση καταναλωτών πρόσβαση στα πρατήρια καυσίμων Shell με ουσιαστικό οικονομικό όφελος, διευκολύνοντας έτσι το καταναλωτικό κοινό και κάνοντας ένα βήμα στην ενίσχυση της αγοράς», ενώ ο γενικός διευθυντής της Coral κ. Γ. Θωμαΐδης υπογράμμισε ότι η συμφωνία εντάσσεται στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών και της μεγιστοποίησης του οφέλους για τους πελάτες στη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύει η χώρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου