Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Εσπερίδα με ομιλητές τους Προέδρους των δύο Επικουρικών, Αυτοκινήτου και Ζωής

Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησαν οι δύο ομιλητές κ.κ. Δημήτρης Ζορμπάς, Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Επικουρικού Κεφαλαίου Αυτοκινήτων, και Κλεάνθης Παπανίκας, Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής της Τράπεζας της Ελλάδος, στην εσπερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη.
Στο χαιρετισμό που απηύθυνε στους παρευρεθέντες, Διοικητικά Στελέχη των Ασφαλιστικών Εταιρειών και διαμεσολαβούντες, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Ερρίκος Μοάτσος, αναφέρθηκε στα συστήματα εγγύησης των ασφαλίσεων και τη χρησιμότητα θεσμοθέτησής τους.

Ο κ. Ζορμπάς, ενημέρωσε για τα συσσωρευμένα προβλήματα χρηματοδότησης που αντιμετωπίζει το Επικουρικό Κεφάλαιο Αυτοκινήτων και για τις λύσεις που συζητούνται αυτή την εποχή για την απαλοιφή τους.

Ο κ. Παπανίκας αναφέρθηκε στην οργάνωση και στις, υπό επεξεργασία, σκέψεις για τον τρόπο άσκησης των αρμοδιοτήτων του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής της Τράπεζας της Ελλάδος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης τα Μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου, κ.κ. Τ. Παγώνης, Γ. Βασιλάτος, Ν. Παυλόπουλος και Λ. Πέτροβας.

Χορηγοί
της Εκδήλωσης ήταν οι Ασφαλιστικές Εταιρείες Chartis Ελλάς, Interamerican, Victoria και Υποστηρικτής η Συνεταιριστική Ασφαλιστική.

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ................
    ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΛΟΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
    ΠΟΥ [ΕΧΕΙ]Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.............................
    ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή