Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Χρήση του φιλικού διακανονισμού για 30 μέρες από τους ασφαλισμένους της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ

Πηγή: asfalisinet.gr

Μετά την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της ασφαλιστικής εταιρίας ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α. με απόφαση της 29ης Μαρτίου 2011 της Τράπεζας της Ελλάδος – Διεύθυνση Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (Δ.Ε.Ι.Α.), η Διαχειριστική Επιτροπή της Συμφωνίας του Φιλικού Διακανονισμού ανακοινώνει στο καταναλωτικό κοινό τα εξής :
 
Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και μετά από Συμφωνία με το Επικουρικό Κεφάλαιο ο Φιλικός Διακανονισμός θα λειτουργήσει και στην περίπτωση τροχαίων ατυχημάτων με εμπλεκόμενο όχημα ασφαλισμένο στην ασφαλιστική εταιρία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ.

Συγκεκριμένα, στην περίπτωση που ο υπαίτιος οδηγός είναι ασφαλισμένος για την αστική ευθύνη του οχήματός του στην ασφαλιστική εταιρία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α. και εφόσον ευθύνεται για ατύχημα που έγινε μέχρι και 30 ημέρες μετά την ημερομηνία ανάκλησης της άδειας λειτουργίας της εταιρίας ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α., τότε για το διακανονισμό αυτής της ζημιάς ο ανυπαίτιος οδηγός μπορεί να απευθύνεται στη δική του ασφαλιστική εταιρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου