Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Υψηλοί στόχοι για την Evima το 2011

Πηγή: insuranceworld.gr

Στόχο ετήσιας παραγωγής 40 - 45 εκατ. ευρώ για το 2011, έχει θέσει η διοίκηση της Evima Ασφαλιστικής, επιδιώκοντας το διπλασιασμό των εργασιών σε σχέση με το 2010, έτος κατά το οποίο η παραγωγή ανήλθε στα 20 εκατ. ευρώ. 

Η Evima Ασφαλιστική αποτελεί τη μετεξέλιξη της Πρώτης Ασφαλιστικής, μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού της καθεστώτος και την ανάληψη της διοίκησης από τους κ.κ.
Βασίλη Λιάγκα, Μάρκο Κατσουλάκη, Τσαουρδά Νώντα και Ηλία Σκανδάλη

Μετά την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, τα ίδια κεφάλαια της εταιρείας διαμορφώνονται πλέον στα 23 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της εταιρείας, η διοίκηση θα εξετάσει το ενδεχόμενο νέας αύξησης έως και 10 εκατ. ευρώ.


Η οικονομική χρήση του 2010, έκλεισε με ζημιές, αλλά ο πρόεδρος της εταιρίας κ. Βασίλειος Λιάγκας εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της εταιρείας, έχοντας εξασφαλίσει επαρκή ρευστότητα μέσα από την άμεση καταβολή των ασφαλίστρων από το δίκτυο που αριθμεί 500 πράκτορες και μεσίτες.


Η διοίκηση της εταιρείας στοχεύει στην ενίσχυση των εργασιών της Evima μέσω της συνεργασίας που έχει με την
Proton Bank για την ανάπτυξη του bancasurrance, καθώς και την διεύρυνση του χαρτοφυλακίου των γενικών ασφαλίσεων, εξασφαλίζοντας ένα ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο που θα αποτελείται κατά 60% από ασφαλίσεις αυτοκινήτου και κατά 40% από άλλους γενικούς κλάδους.

2 σχόλια:

  1. Το άλλο με τον ΤοΤο το ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ.
    ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΩ ΤΟΤΕ ΑΝ ΜΕ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή