Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Μεταφέρεται το χαρτοφυλάκιο της “Ευρωπαϊκής Πρόνοιας”;

Πηγή: insurancedaily.gr
Εδώ και μια εβδομάδα περίπου το “ID” δέχεται διερευνητικά τηλεφωνήματα από Πράκτορες της περιφέρειες για τις φήμες που κυκλοφορούν μεταξύ τους για τη μεταφορά συμβολαίων της “ΕΠ” προς τις εταιρείες “Υδρόγειο” και τη “Δύναμη”. Μερικά τηλέφωνα ήταν από ασφαλισμένους! 

Ορισμένοι Πράκτορες που γνώριζαν ότι ορισμένοι φίλοι τους είχαν τα αυτοκίνητά τους ασφαλισμένα στην “Ευρωπαϊκή Πρόνοια”, μέσω άλλων πρακτόρων, τους πλησίασαν και προσπάθησαν να ασφαλίσουν εκείνοι τα αυτοκίνητά τους. Το αποτέλεσμα ήταν οι προβληματισμένοι ασφαλισμένοι να καταφεύγουν στο “ID” για να βρουν κάποια άκρη! 

Είναι πραγματικά καταστροφικό για έναν κλάδο, όταν τα στελέχη που τον απαρτίζουν δεν μπορούν να συγκρατήσουν το ανταγωνιστικό μένος τους και τον δυσφημούν! Από την άλλη πλευρά, όταν τα ίδια στελέχη της “ΕΠ” δηλώνουν ότι η εταιρεία δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στα αιτήματα της Τράπεζας της Ελλάδος για να καλύψει τα αποθεματικά της και ότι ετοιμάζεται να εκμεταλλευτεί το χαρτοφυλάκιό της, δεν χρειάζεται και πολλά η αγορά για να αντιδράσει ανάλογα. 

Τα προβλήματα του επικουρικού αρχίζουν να επιδεινώνονται επικίνδυνα χωρίς να φαίνεται πουθενά κάποια ρεαλιστική λύση. Ο πρόεδρός του Δ. Ζορμπάς είναι αλήθεια ότι επενδύει πολλές ώρες στο Επικουρικό σε βάρος της Εταιρείας του, προκειμένου να βρει λύσεις. Όσο πιο γρήγορα ανακοινωθούν ορισμένες αποφάσεις τόσο καλύτερα θα είναι για την αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου