Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ασφαλιστές Vs διαφήμισης ασφαλιστικής εταιρίας

Πηγή: asfalisinet.gr

Αντιδράσεις στους κόλπους των ασφαλιστών και διαμεσολαβούντων στην ασφάλιση προκάλεσε διαφήμιση ασφαλιστικής εταιρίας για direct και online ασφάλισης ως προς το κόστος των ασφαλίστρων και το σενάριο του διαφημιστικού σποτ, επισημαίνοντας οτι «προσβάλει τους ασφαλισμένους , τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και τον ασφαλιστικό θεσμό»
 
Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών με έδρα την Θεσσαλονίκη αναφέροντας τα παρακάτω:

«Εμείς οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές , Μεσίτες-Πράκτορες-συντονιστές–ασφαλιστικοί σύμβουλοι, που συμμετείχαμε στη συγκέντρωση της 24/01/2011 στο Ε.Ε.Θ. (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης), ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Σ.Δ.Α.Ε.(Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών με έδρα την Θεσσαλονίκη) , με θέμα «τις επιπτώσεις στην αξιοπιστία της ασφαλιστικής αγοράς και στο επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή» , μέσω των ενεργειών και της διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής ασφαλιστικής εταιρίας, αποφασίσαμε :
 
1. Να εκφράσουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο την έντονη διαμαρτυρία και την αγανάκτησή μας, για τις ενέργειες της συγκεκριμένης ασφαλιστικής εταιρίας, αλλά και άλλων πιθανών μιμητών της, που μεθοδευμένα με ενέργειες και δράσεις οδηγούν στην ακύρωση του παγκοσμίως θεσμοθετημένου επαγγέλματός μας .

2. Να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας για την απαράδεκτη εννοιολογικά αλλά και αισθητικά διαφημιστική καμπάνια, η οποία προσβάλει τους ασφαλισμένους , τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και τον ασφαλιστικό θεσμό με μακάβριους και χυδαίους υπαινιγμούς , επιφυλασσόμενοι των δικαιωμάτων μας για την βάναυση προσβολή .

3. Να επικοινωνήσουμε με όλους τους συναδέλφους και τους συνδικαλιστικούς φορείς που εκπροσωπούν το σύνολο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών σε όλη τη χώρα, προκειμένου να τηρήσουμε κοινή στάση και να συντονίσουμε τη δράση μας για την προάσπιση του υψηλού επιπέδου του θεσμού τον οποίο υπεύθυνα υπηρετούμε.

4. Να συγκροτήσουμε επιτροπή αγώνα η οποία σε συνεργασία με το Δ.Σ του Σ.Δ.Α.Ε. θα αναλάβει την οργάνωση και τον συντονισμό της όλης προσπάθειας.

Το παρόν ψηφίστηκε ομόφωνα από τους παρισταμένους .»

9 σχόλια:

  1. ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ . ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ .

    Α.Σ.
    ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ
    ΕΔΡΑ ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α.ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΑΚΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΑ .ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ...............ΝΑ ΤΟ ΠΗΤΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΜΑ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ...ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΟ ΜΕΛΟΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΜΑ......ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΤΕ.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ...ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για την αντίδραση και την πρωτοβουλία.
    Έξω η INTERAMERICAN απ τα γραφεία και τις δραστηριότητές μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕΜΑ...ΣΕΜΑ..ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕΜΑ ΑΡΩΓΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΣΟΥ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ...ΟΧΙ ΜΟΥΓΚΙΚΙΑΣΗ ΤΩΡΑ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ...ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπραβο σε οσους αντιστεκονται σε παρομοια φαινομενα!!! Αφήστε τους μόνους και έρημους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εξω από τα γραφεία, όποια Εταιρεία εμπαίζει τον αγώνα μας.
    Δόξα το Θεό, υπάρχουν Εταιρείες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή