Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Βόμβες Πρακτόρων σκάνε η μία πίσω από την άλλη…

Πηγή: insurancedaily.gr

Σχεδόν όλες οι Ασφαλιστικές Εταιρείες της χώρας, από τη στιγμή που στρίμωξαν τους περισσότερους Πράκτορες και τους πίεσαν να μειώσουν την ψαλίδα των πιστώσεων, που είχαν πράγματι ξεφύγει εκτός ελέγχου. 

Ένας μεγάλος αριθμός Πρακτόρων μη δυνάμενοι να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους άρχισαν να διακηρύττουν αδυναμία πληρωμής των χρεών τους και πολλοί κήρυξαν πτώχευση

Η κατάσταση είναι εκρηκτική. Ελπίζουμε γρήγορα να βρεθεί λύση.

13 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΠΑΠΙΑ.

    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ? ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ? ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ?

    ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ.

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ή ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΩΝ ΔΗΛΑΔΗ?

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι όπως τα λες αγαπητε/η μου δεν υπαρχει λόγος να υφίσταται κανένα επάγγελμα.
    Ούτε ο Λογιστής ούτε ο δικηγόρος, ούτε ο ιατρός ούτε ο Δημόσιος υπάλληλος.........γιατί να υπάρχουν τα κάνει ο καθένας μόνος του.
    Ας είναι ο καθένας σωστός ο ίδιος και μετα ας κρίνει τους άλλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγαπητέ φίλε μάλλον δεν μας τα λες καλά....σίγουρα υπάρχουν απατεώνες πράκτορες , όπως και σωστοί και τίμιοι.......μην τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι........και όσο για το να πάνε κατ ευθείαν στις εταιρίες οι πελάτες ας πάνε.....και όταν έρθει η ώρα της ζημιάς να δούμε από ποιόν θα εξυπηρετηθο'υν μέσα στο χάος των λεγομένων....μεγάλων εταιριών.
    μάλλον είσαι στέλεχος εταιρίας όπως και εγώ και τα βλέπεις μονόπλευρά.......οι ορίζοντες είναι ανοιχτοί.....

    κεντρί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κάποτε όλα φτάνουν στο τέλος...πρακτορεία που έχουν ώς αντικείμενο εργασίας την υποχρεωτική ασφάλιση αυτοκινήτου με όλα τα κόλπα και τις ντρίπλες...τώρα θα φανεί αν κάποιοι μπορούν να αλλάξουν τις εργασίες τους και πότε, πώς κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο μεγάλε!Τί τον θες τον φούρναρη τον κρεοπώλη το μανάβη τον ράφτη!Αφού μπορείς μόνος νάχεις σιτάρι,κατσικάκια,πατατούλες κ.λ.π!!!Δεν χόρτασες ακόμη από την... κοινωνική προσφορά των τραπεζών;;;; Αν δεν έχεις συμφέροντα,η προσέγγισή σου είναι παιδαριώδης!Διασφάλιση,ξεκαθάρισμα,ναι!!Ισοπέδωση ποτέ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπραβο στον φιλο που γραφει και με κεφαλαια (απο αγανακτηση φανταζομαι ετσι ;;; και καλα...)

    ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ:
    ΠΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ Ο,ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΜΠΙ Δ Ε Ν ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΠΕΛΑΤΕΣ !!! (και φανταζομαι και χιλιαδες πελατες αλλων συναδελφων)

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εσύ ο πρώτος είσαι σιγουρα της INTERAMERICAN (να μην είσαι και ο Κωτσαλος ο ίδιος) ...

    και εγώ πράκτορας είμαι, δεν χρωστάω μια, εδώ και μήνες ήδη πληρώνω στο μήνα επάνω και να είσαι σίγουρος ότι παρέχω στους πελάτες μου πολύ σοβαρότερες υπηρεσίες απ' ότι θα μπορούσε μια ασφαλιστική εταιρία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είσαι κοπρίτης και σύ όπως οι άλλοι που για όλα φταίνε όλοι οι υπόλοιποι εκτός από τον εαυτό μας αλλά, είσαι και επικίνδυνος επειδή είσαι και άσχετος, όταν νομίζεις ότι πηγαίνεις μόνος σου στην τράπεζα αγοράζοντας κάποιο προϊόν χωρίς κόστος. Συν τοις αλλοις είσαι και θρασύς γιατί κατηγορείς χιλιάδες ανθρώπους ότι τα τσεπώνανε. Ονομα - Επώνυμο και στον εισαγγελέα διαφορετικά και σύ τα τσεπώνεις από αυτούς που τα τσεπώνανε η, μήπως σου αρνήθηκαν καμμιά πονηρια με το αυτοκίνητό σου και, αρχισες τις κραυγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΞΕΡΕΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ... ΤΙΣ ΤΑΠΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ- ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟ...ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ-ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΠΟΜΕΝΟΣ-Η ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σωστα..οπως και με τους δημοσιους υπαλληλους ερχονται οι ιδιωτικοι..απορω με ολα αυτα που γραφονται δεν καταλαβαινουν οτι για να εισπραξουμε τα χρηματα ειμαστε ολοι μερα στους δρομους και τους υποχρεωνουμε με την καλη εννοια με τον ενα η τον αλλο τροπο και μας πληρωνουν!!ποσα αληθεια χρεωνομαστε και τα πληρωνουμε στις εταιρειες?καλο ειναι να μην γενικολογουμε καιδυσφημουμε το κλαδο επειδη καποιοι λιγοι που υπαρχουν σε ολους τους τομεις ειναι κακοπληρωτες!λες και το προβλημα δημιουργηθηκε απο αυτους τους πρακτορες...θα ητανε ευκολο να τους εντοπιζουν εξ αρχης αν πραγματικα ηθελαν..οπως και η πλειοψηφεια των εταιρειων λειτουργει θετικα ετσι και ο κλοδος των πρακτορων..το μονο που κταφερνουμε ειναι δυσφημιση.. και μετα απορουμε γιατι ο κοσμος κατηγορει το κλαδο μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οσο οι ασφαλιστικες ακολουθουν την γενικη γραμμη οτι οι ελεγκτικοι μηχανισμοι ειναι αχρηστοι, οποτε δεν τους αξιοποιουν, ο καθε στοιχειωδως πονηρος πρακτορας-ασφαλιστης-εισπρακτορας θα βαζει το χερι στο βαζο με το μελι.σε οτι αφορα τα τραπεζικα/ασφαλιστικα προιοντα, δεν μας τα λες καλα φιλε.οι τραπεζουπαλληλοι καλυπτουν στοχους πωλησεων διμηνου, δεν ενδιαφεροντα για τιποτα αλλο και στατιστικες των τραπεζοασφαλιστικων προιοντων λενε οτι ακυρωνονται στο τριτο το πολυ εξαμηνο.αυτα προς το παρον και οχι δεν ειμαι διοικητικος , ειμαι ασφαλιστικος συμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΤΥΠΩΘΕΙ ΣΕ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΗΘΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ!!!!

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΠΙΟ ΣΑΠΙΑΣ ΣΚΑΚΙΕΡΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ...ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ ..ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Ο ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ Η ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ....ΤΟΥ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΘΕΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ (UNID LINKED) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΝΑ ΕΙΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ....ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή