Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΕΚΠΟΙΖΩ – Μάλλον δεν γνωρίζει ότι το 70% των Ακαθάριστων Ασφαλίστρων Υγείας επιστρέφονται στους Ασφαλισμένους!

Πηγή: insurancedaily.gr
Λάθος κλάδο διαλέξατε, κυρίες του ΕΚΠΟΙΖΩ. Η κοινωνική παροχή των ασφαλιστικών εταιρειών στον χώρο της αξιοπρεπούς νοσοκομειακής περίθαλψης είναι ανεκτίμητη. 

Οι ασφαλισμένοι απολαμβάνουν παροχές υγείας που ούτε καν τις φαντάστηκαν! Γνωρίζετε πολλές εταιρείες να επιστρέφουν στους πελάτες τους το 70% του ακαθάριστου ποσού που πληρώνουν για να απολαύσουν τις υπηρεσίες που εισπράττουν; 

Η Εταιρεία δεν έχει το δικαίωμα να βάζει φόρους για να πληρώνει τις απαράδεκτες, μερικές φορές, αμοιβές που απαιτούν ορισμένοι γιατροί και ορισμένα νοσηλευτικά ιδρύματα ούτε να δανείζεται ανεξέλεγκτα για να πληρώσει τους μισθούς της. 

Πρέπει να «παράγει» τα «'εξοδά» της. Πρέπει να «παράγει» πλούτο, κέρδη, ανάπτυξη! Διαφορετικά δεν έχει το δικαίωμα να υπάρχει. Γιατί δεν εστιάζετε την προσοχή σας στις Τράπεζες που συνεχίζουν να καταδυναστεύουν τους πολίτες και τους επιχειρηματίες, χωρίς να προσφέρουν καμία πρόσθετη αξία, σε κανέναν, πέρα από την αισχροκέρδεια που τσεπώνουν οι τραπεζίτες. 

Ποία είναι η πρόσθετη αξία που προσφέρουν στους πολίτες, στην οικονομία του κράτους, στην ανάπτυξη! Μόνον κερδίζουν! Οι ζημιές τους δεν προέρχονται από τις τραπεζικές εργασίες. Προέρχονται από την αχαλίνωτη απληστία τους και τα ρίσκα που έπαιρναν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου