Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

«Μαύρο κουτί» στην υπηρεσία των ασφαλιστικών για τα τροχαία

Πηγή: asfalisinet.gr

Η υψηλή τεχνολογία σύμμαχος των ασφαλιστικών εταιριών για την αυτόματη αναφορά τροχαίων ατυχημάτων σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η εταιρία διαχείρισης ατυχημάτων Incident Support Group.
 
Το ISG Sense μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο όχι μόνο για τις ζωές ανθρώπων αλλά και να συμβάλει την εξοικονόμηση ενέργειας και χρήματος αφού οι διαχειριστές του μπορεί να ανταποκριθούν ταχέως σε ατύχημα, ενώ από τα στοιχεία που καταγράφει για την κατάσταση του ατυχήματος και μπορεί να βοηθήσει και στον προσδιορισμό των αιτίων της σύγκρουσης.

Το σύστημα, που χρησιμοποιεί αισθητήρες επιπτώσεων, τηλεματική και την τεχνολογία του «μαύρου κουτιού», σε περίπτωση ατυχήματος εντοπίζει και έρχεται απευθείας σε επαφή με το Incident Support Group και τα άλλα ενδιαφερόμενα μέρη, όπως οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και οι ασφαλιστικές εταιρείες.

.Ο κ. Gareth Wakefield, διευθύνων σύμβουλος της ISG, δήλωσε ότι «το σύστημα αυτό επιτρέπει σε έναν ασφαλιστή να επικοινωνήσει γρήγορα και αποτελεσματικά και ταυτόχρονα μειώνει το κόστος αφού οι ζημιές αποκαθίστανται γρηγορότερα και τα οχήματα επανέρχονται στην κυκλοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου