Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Επιχορήγηση για απασχόληση 750 ανέργων από ασφαλιστικές που έκλεισαν

Πηγή:asfalisinet

Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 750 πρώην εργαζομένων που προέρχονται από τις επιχειρήσεις «Ασπίς Πρόνοια Α.Ε.Γ.Α», «Ασπίς Πρόνοια Α.Ε.Α.Ζ.», «Γ.Η. Σκούρτης Α.Ε.Γ.Α», «Γενική Ενωση Α.Ε.Ε.Γ.Α (General Union)», «Γενική Πίστη Α.Ε.Ε.Γ.Α (General Trust)», «ΕΟΣ Α.Ε.Α.Ζ.» και «Commercial Value» ηλικίας 18-64 ετών, προβλέπεται με κοινή απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γ. Κουτρουμάνη, και των υφυπουργών Οικονομικών, Φ. Σαχινίδη, και Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Π. Ρήγα.
 
Σύμφωνα με την απόφαση η σύμβαση εργασίας των ατόμων που θα προσληφθούν από τις επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο Πρόγραμμα, πρέπει να έχει λυθεί ή καταγγελθεί από τις επιχειρήσεις «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α.», «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Α.Ζ.», «Γ.Η. ΣΚΟΥΡΤΗΣ Α.Ε.Γ.Α.», «ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Α.Ε.Ε.Γ.Α. (GENERAL UNION)», «ΓΕΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Ε.Γ.Α. (GENERAL TRUST)», «ΕΟΣ Α.Ε.Α.Ζ.» και «COMMERCIAL VALUE».

Στο Πρόγραμμα εντάσσονται επίσης και τα άτομα, τα οποία μετά τη λύση ή καταγγελία της σύμβασης τους από τις παραπάνω εταιρείες, προσλήφθηκαν για τις ανάγκες της εκκαθάρισης, από τις επόπτες της εκκαθάρισης.

Στο Πρόγραμμα εντάσσονται επίσης και τα άτομα που μετά τη λύση ή καταγγελία της σύμβασης τους από τις ως άνω επιχειρήσεις λόγω της ανάκλησης των αδειών λειτουργίας τους, απασχολήθηκαν ή θα απασχοληθούν στη συνέχεια σε άλλη επιχείρηση, από την οποία επίσης αποχώρησαν εντός εξαμήνου από την δημοσίευση της παρούσης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.
 
Κατεβάστε το πλήρες κείμενο της απόφασης

1 σχόλιο:

  1. Για τους ασφαλιστές τίποτα;Άλλα ξέχασα ,αυτοί δεν είναι εργαζόμενοι! Αυτοί είναι επιχειρηματίες!!!Ε ρε βρεμένη σανίδα που σας χρειάζεται.
    Καλή χρονιά συνάδελφοι με υγεία και πολύ υπομονή.Έρχονται μέρες δύσκολες για το επάγγελμα μας και δυστυχώς είμαστε μόνοι μας.

    Ένας διωγμένος συνάδελφος σας 55 ετών δίχως σοβαρό λόγο από την μεγάλη και κερδοφόρα εταιρία με πλούσιο φιλανθρωπικό έργο....θού φυλακή τω στόματι μου Κύριε ,μέρες που είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή