Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

T Bank: Ο κ. Ανδρέας Ταπραντζής αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος

Πηγή: capital.gr

O κ. Ανδρέας Ταπραντζής εξελέγη Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της T Bank, αναλαμβάνοντας τη θέση στο Δ.Σ. του παραιτηθέντος Εκτελεστικού Συμβούλου, Ν. Μαλλούχου, Γενικού Διευθυντή Λειτουργικής Στήριξης. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Ταπραντζής κατέχει σήμερα την θέση του Γενικού Διευθυντή Δικτύου και Λειτουργικών Υπηρεσιών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. 

Διετέλεσε από το 2005 Διευθύνων Σύμβουλος στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, όπου ξεκίνησε τη συνεργασία του ως Διευθυντής Στρατηγικής και Ανάπτυξης το 2001, αναλαμβάνοντας σταδιακά θέσεις μεγαλύτερης ευθύνης. Από τον Ιούνιο του 2006 έως και τον Ιούνιο του 2009 ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Γεννήθηκε το 1966, είναι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός (MSc) και διδάκτορας (PhD) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, και κάτοχος MΒΑ, πιστοποιητικό ΑΜΡ (Advanced Management & Leadership) από το INSEAD.

Ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος στην Τ ΒΑΝΚ, ο κ. Ταπραντζής θα εστιάσει στους τομείς του Δικτύου και των λειτουργιών υποστήριξης εργασιών - επιβλέποντας παράλληλα και την επιχειρηματική πίστη - και θα ηγηθεί της προσπάθειας δραστικής περικοπής των λειτουργικών εξόδων. Ο κ. Ταπραντζής θα αναλάβει τυπικά τα νέα του καθήκοντα την 1η Δεκεμβρίου 2010.

Ο Πρόεδρος της T Bank, κ. Κλέων Παπαδόπουλος, συνεχάρη τον κ. Ταπραντζή και δήλωσε: "Είμαι πεπεισμένος ότι ο κ. Ταπραντζής θα πετύχει το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, όπως πέτυχε και στις προηγούμενες θέσεις που κατείχε. Του εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα." Για τον κ. Μαλλούχο δήλωσε " κ. Μαλλούχος είναι ένα άριστο τραπεζικό στέλεχος με μακροχρόνια εμπειρία ο οποίος συνέβαλλε ουσιαστικά στην λειτουργία της Τράπεζας κατά τα δύσκολα τελευταία έτη και τον ευχαριστούμε θερμά για την μέχρι σήμερα συμβολή του."


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου