Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Σαρωτικές αλλαγές στη διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής

Σαρωτικές αλλαγές έγιναν στην Εθνική Ασφαλιστική με παραιτήσεις δύο γενικών διευθυντών και ενός αναπληρωτή γενικού διευθυντή, ολοκληρώνοντας έτσι το σχέδιο μετάβασης στην νέα διοικητική δομή της εταιρίας μετά την έλευση στη Εταιρία του νέου διευθύνοντος συμβούλου κ.Μίνου Μωησή.
 
Πιο συγκεκριμένα στο πρόσφατο διοικητικό  συμβούλιο παραιτήθηκαν από το ΔΣ οι δύο γενικοί διευθυντές Τάσσος Παγώνης και Θανάσης Καλογεράς και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Γιάννης Βασιλάτος και στη θέση τους εξελέγησαν οι κ.κ. Χριστόφορος Σαρδελής, Θεόδωρος Στάθης και η κα. Νέλλυ Τζάγκου.

Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς οι αλλαγές αυτές δεν είναι άσχετες με τους νέους στόχους της  διοίκησης αλλά και της Εθνικής Τράπεζας , της οποίας είναι θυγατρική,  να περιορίσει τις ζημίες , ιδιαίτερα στην σημερινή οικονομική συγκυρία και να περάσει στην κερδοφορία.

Η εταιρία αναμένεται να ανακοινώσει τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου του 2010, που σύμφωνα με πληροφορίες  παρουσιάζονται βελτιωμένα σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο, ενώ περιορισμένες είναι και οι ζημιές του εξαμήνου σε σχέση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2009.

Στο μεταξύ σύμφωνα με δημοσίευμα του euro2day.gr η Εθνική Ασφαλιστική αναμένεται να ανακοινώσει  επέκταση της συνεργασίας της, με την Ευρωκλινική του ομίλου της Ιnteramerican.

Πηγή: Asfalisinet





2 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΝΕΙ ΤΑ ΑΝΑΝΕΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ . ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΙΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΛΑΒΑΙΝΕΙΣ 2 ΜΕ 4 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΕΒΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΧΝΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΝΑ ΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ Η ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΣΦΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ .ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμενα παλι ρε παιδια η γνωμη μου ειναι λιγο καλυτερη....ειμαι ενας ταλαιπωρημενος ασφαλιστακος απο την Πρωην Βασιλεια του Μεγαλου Παυλου που βυθισε στο σκοταδι ολη την ασφαλιστικη αγορα....εγκατελειψα το χωρο και εργαζομαι ως σερβιτορος τωρα και 5 μηνες...θα σας πω μονο το εξης .... επειδη 10 χρονια ημουν ασφαλιστης και οπως ειναι φυσικο δεν ειναι ευκολο απο την μια μερα στην αλλη να σου φυγει το μικροβιο.....ακουω γυρω μου να μιλανε για ασφαλιστικα και νιωθω οτι αν ημουν σε μια εταιρεια οπως την Εθνικη....θα εκανα θαυματα....λυπαμαι που τοσα χρονια πουλουσα ασφαλειες.....και απο την αλλη ακουω τους ανθρωπους να λενε "ε καλα,ετσι οπως ειναι τα πραγματα τωρα...μονο στην Εθνικη αν εκανα κατι.....και αυτους με το ζορι".......Γνωμη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή