Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Εξαγορά της Ιnterlife Κύπρου προωθεί η Demco του Κοντομηνά

Στα αναγκαία έγραφα για την εξαγορά της interlife Κύπρου από την Demco Insurance συμφερόντων του γνωστού επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά έχει προχωρήσει η ασφαλιστική εταιρία του δεύτερου σύμφωνα με δημοσίευματα των Κυπριακών Μέσων Ενημέρωσης.
 
Σύμφωνα με  το  sigmalive.com  τα  αναγκαία έγγραφα έχουν κατατεθεί στις αρμόδιες κυπριακές αρχές (έφορο ασφαλιστικών εταιρειών, ΕΠΑ κτλ.). Αναφέρει πως οι τελευταίες πληροφορίες του InBusinessNews κάνουν λόγω για προκαταρκτική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών με κυρίαρχο σενάριο την εξαγορά της interlife από την Demco Insurance.

Eπίσης αναφέρει οτι όσον αφορά την Alpha Ασφαλιστική, η διοίκηση της Alpha Bank δεν θα έλεγε όχι για να βγει από τον κλάδο των ασφαλειών αφού η συγκεκριμένη εταιρεία είναι η μόνη που της έχει απομείνει στον κλάδο. Με αυτό ως δεδομένο, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως υπάρχει ένα αρχικό ενδιαφέρον από τη Demco αλλά ενδιαφέρον επιδεικνύουν και άλλες ασφαλιστικές χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι χειροπιαστό μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με το InBusinessNews στις σχετικές διαπραγματεύσεις για συγχωνεύσεις ασφαλιστικών εταιριών της Κύπρου  δεν αφορούν την Universal Life. Ασφαλείς πηγές ανέφεραν στο In Business ότι, ουδέποτε υπήρξε οποιοδήποτε ενδιαφέρον εκ μέρους της UL να συμμετάσχει σε αυτής της μορφής τους επιχειρηματικούς σχεδιασμούς.
 
Πηγή: Asfalisinet 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου