Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Aσπίς –Commercial: Οι λίστες για την ανάδειξη αναδόχου στο διαδίκτυο

Δύο λίστες, άκρως σημαντικές για την πορεία των διαδικασιών ανάδειξης αναδόχου ή αναδόχων των ασφαλισμένων στις Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ και Commercial Value, ετοιμάζεται να αναρτήσει στο διαδίκτυο ο Επόπτης Χαρτοφυλακίων Ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iw, έως το τέλος του μηνός ο κ. Ιωάννης Παντελίδης θα δημοσιοποιήσει -δια του διαδικτύου- λίστα με όσους ασφαλισμένους περιλαμβάνονται στα χαρτοφυλάκια των δύο προαναφερόμενων εταιρειών, όπως και μια δεύτερη λίστα με τους δικαιούχους αποζημιώσεων του κλάδου Υγείας.

Εν συνεχεία, ο Επόπτης θα αναμένει τυχόν ενστάσεις από ασφαλισμένους των δύο εταιρειών οι οποίοι εκ παραδρομής ή για άλλους λόγους δεν περιελήφθησαν στις δύο λίστες, ώστε μετά και τις αναγκαίες προσαρμογές να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με την έκταση και τη διάρθρωση των χαρτοφυλακίων των δύο εταιρειών, όπως και για τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τον κλάδο Υγείας για τις εμπλεκόμενες στον έλεγχο εταιρείες.

Για τα αποτελέσματα της εν λόγω έρευνας ο Επόπτης Χαρτοφυλακίων Ζωής θα ενημερώσει σχετικά την Εποπτική Αρχή του κλάδου. 

Πηγή: Insuranceworld

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου